Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Okamžitý VYHADZOV pre moderátorku televíznych novín: Čítala nové vládne opatrenia a... Záchvat smiechu!

Alexandra Novikovová dostala výpoveď za smiech v televíznych novinách. Zobraziť galériu (8)
Alexandra Novikovová dostala výpoveď za smiech v televíznych novinách. (Zdroj: youtube.com)

MOSKVA - Hoci spravodajské relácie majú mať svoju vážnosť, neraz sa moderátorom stalo, že sa pri čítaní príspevkov rozosmiali. Stalo sa to aj Alexandre Novikovovej v televíznych novinách ruskej štátnej televízie. Pri čítaní nových vládnych opatrení sa začala smiať. Výsledok? Okamžitý vyhadzov!

Alexandra Novikovová bola moderátorkou spravodajskej relácie štátnej televízie v názvom Vesti Kamčatka. V jednom z príspevkov relácia informovala o nových sociálnych príspevkoch pre znevýhodnené skupiny. Ruska postupne vymenovávala, čo všetko má štátna pomoc obsahovať. 

Keď sa však tmavovláska dostala k „príspevku na medzinárodnú prepravu na dovolenku“, ktorý je vo výške 363 rubľov, čo je v prepočte približne 5 eur, nedokázala potlačiť smiech. Dostala doslova nezastaviteľný záchvat. 

Neraz sa podobná situácia stala aj na Slovensku – s tým rozdieľom, že u nás sa spravodajské relácie vysielajú naživo, teda podobný prešľap nemožno vrátiť späť. Ruská relácia je v tom iná, že sa vysiela zo záznamu, teda do vysielania išla seriózna verzia bez smiechu. 

Lenže! Vyrehotaná pasáž sa nakoniec dostala na internet a stala sa virálnym videom, ktoré má už takmer milión videní. A tu nastal vážny problém - za úsmevnú reakciu na nepochopiteľný príspevok štátu vraj moderátorka a ďalší členovia tímu dostali vyhadzov.

Viac o téme: Alexandra Novikovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu