Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kvôli nadváhe ju odkopol frajer: Dnes vyzerá božsky a vyhrala Miss!

Jen Atkin Zobraziť galériu (3)
Jen Atkin (Zdroj: Instagram)

LEICASTER - Môže mu poďakovať! Pred troma rokmi bola Jen Atkin (26) obyčajnou Angličankou, ktorá vážila zhruba 108 kg. Frajer jej dal kopačky so slovami, že je príliš tučná. Plavovláska sa zaťala, výrazne schudla a dnes sa môže pochváliť tým, že je najkrajšou ženou v krajine.

Vyhrať súťaž krásy a pýšiť sa titulom Miss je snom mnohých dievčat. Jen Atkin o tom pred pár rokmi ani nesnívala. V jej živote sa však udialo čosi, čo jej výrazne zmenilo život. Bývalý priateľ sa s ňou totiž rozišiel, lebo bola tučná. „Bol som zničená. Ale napokon, bola to tá najlepšia vec, ktorá sa mi mohla stať,” uviedla s odstupom času.  

Jen Atkin kedysi a dnes.
Zobraziť galériu (3)
Jen Atkin kedysi a dnes.  (Zdroj: Instagram)

Vďaka zdravej strave a pohybu sa Jen podarilo za 2 roky schudnúť na 57 kg a zrazu vyzerala ako iný človek. Znovu sa zamilovala, vydala sa a jej krásu ocenil nielen manžel. Manažérka leteckej dopravy sa totiž prihlásila do súťaže Miss Great Britain, ktorú aj vyhrala a stala sa 75. Miss Veľkej Británie. 

„Som šokovaná. A šťastná tak, že to neviem ani opísať. Nemôžem tomu uveriť. Keď som s tým začala, bolo len o zábave. Netušila som, ako ďaleko to zájde. Táto výhra je odmenou na konci dlhej zložitej a úžasnej cesty,” povedala pre médiá nadšená misska, ktorá skúša šťastie aj ako country speváčka.

Galéria: Jen Atkin kedysi trpela nadváhou, dnes je Miss
Jen Atkin je Miss Great Britain 2020.
Zobraziť galériu (3)
Jen Atkin je Miss Great Britain 2020.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jen Atkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu