Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Promi dcéry tasili prednosti: Jedna s výstrihom po pupok, druhá... Och, ako z erotického filmu!

Lily Collins a Kaia Gerber Zobraziť galériu (6)
Lily Collins a Kaia Gerber (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

PARÍŽ - Žiadne šedé myšky! Šoubiznis je plný prominentných potomkov, ktorých verejnosť veľmi dobre pozná. Mnohé celebritné deti sa rozhodnú kráčať v šľapajach rodičov, iní jedinci so slávnym priezviskom skúšajú šťastie v ďalších oblastiach. Úspechom sa môžu pochváliť napríklad aj Kaia Gerber (18) a Lily Collins (30), ktoré sa svojim hviezdnym rodičom ozaj vydarili. Čo poviete?

V Paríži sa v uplynulých dňoch zišli milovníci módy i mnohé celebritné krásky. Dôvodom je Fashion Week, v rámci ktorého bola predstavená aj tvorba značky Saint Laurent. 

Galéria: Módna šou Saint Laurent, ktorá sa konala v rámci Women's fashion week Jeseň/Zima

V prvých radoch nechýbala napríklad Hailey Bieber či Zoe Kravitz, ktorej robil spoločnosť slávny otec Lenny. V spoločnosti sa ukázal aj najstarší zo synov Beckhamovcov - Brooklyn, ktorý pyšne pózoval s frajerkou. Značnú pozornosť však na seba strhla aj Lily Collins. 

Dcéra speváka Phila Collinsa sa živí herectvom, ale pokojne by sa uchytila aj ako modelka. Svoju štíhlu postavičku obliekla do čiernych šortiek a saka, pod ktorým nič viac nemala. A hoci brunetka nepatrí k prehnane obdareným dámam, i tak z nej sršal poriadny sexepíl. 

Lily Collins sa predviedla v outfite s výstrihom po pupok a na obdiv vystavila svoje nohy.
Zobraziť galériu (6)
Lily Collins sa predviedla v outfite s výstrihom po pupok a na obdiv vystavila svoje nohy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na prehliadkovom móle samozrejme nechýbala Kaia Gerber. Dcéra topmodelky Cindy Crawford patrí medzi najžiadanejšie manekýnky súčasnosti. Atraktívna brunetka však nezabudla ani na svojich priaznivcov. Na instagrame zverejnila fotku, ktorá určite mnohým pánom navodila hriešne myšlienky. 

Kaia Gerber zverejnila na instagrame záber ako z filmu pre dospelých.
Zobraziť galériu (6)
Kaia Gerber zverejnila na instagrame záber ako z filmu pre dospelých.  (Zdroj: Instagram)

Kaia ešte donedávna randila s komikom Pete Davidsonom. Začiatkom roka sa rozišli a k rozchodu sa nevyjadroval ani jeden z nich. Komik však čo-to naznačil počas účinkovania v istej  rozhlasovej šou. Ona je ešte veľmi mladá a ja teraz prechádzam náročným obdobím. Nestretli sme sa v správnom čase a na správnom mieste,” poznamenal Davidson, ktorý sa opäť lieči z drogovej závislosti.

Viac o téme: Lily CollinsKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu