Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známu herečku opäť zmlátil milenec: Legendu a krásnu dcéru vymenila za tohto hlupáka!

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (5)
Hayden Panettiere (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Ženu ani kvetinou neudrieš... Avšak milenec herečky Hayden Panettiere (30) - Brian Hickerson sa tým očividne neriadi. Peknú blondínku totiž na Valentína už druhýkrát fyzicky napadol. Ktovie, na čo umelkyňa myslela, keď pred pár dňami zverejnila na internete fotky bývalého partnera a dcérky, ktorej sa vzdala...

Hayden Panettiere a Wladimir Klitschko tvorili svojho času dokonalý a harmonický pár. V roku 2014 sa dvojici narodila dcérka, ktorej dali meno Kaya. A hoci sa v ich prípade skloňovala aj svadba, napokon sa v roku 2018 rozišli. 

Galéria: Hayden Panettiere a Wladimir Klitschko tvorili krásny pár
Blondínka sa bezhlavo vrhla do vzťahu s Brianom Hickersonom, kvôli ktorému sa dokonca vzdala starostlivosti o dcérku. Tej sa s láskou venuje jej otec Wladimir, ktorému pomáha jeho mama. Podľa medializovaných informácií žijú na Ukrajine. 

Hayden Panettiere s partnerom Brianom.
Zobraziť galériu (5)
Hayden Panettiere s partnerom Brianom.  (Zdroj: profimedia.sk)

V máji minulého roka muži zákona zatkli blondínkinho milenca. Dôvodom bolo domáce násilie. A hoci mnohé ženy po takejto skúsenosti vzťah ukončili, Hayden násilnikovi odpustila. Tento rok, na Valentína sa situácia zopakovala. Brian svojej milej počas hádky vrazil päsťou do pravého líca. 

Hayden incident nekomentovala. Na Twitteri však v uplynulých dňoch zverejnila fotku svojho bývalého snúbenca - 43-ročného boxera Wladimira Klitschka, ako tancuje s ich dcérkou. „Najlepší otec,” pripísala k záberu, ktorý ale neskôr odstránila. Čo myslíte, chýbajú jej chvíle so slávnym boxerom, ktorý rany rozdával len svojim súperom?

Wladimir Klitschko je podľa Hayden najlepším otcom. Neskôr tento záber z twitteru odstránila.
Zobraziť galériu (5)
Wladimir Klitschko je podľa Hayden najlepším otcom. Neskôr tento záber z twitteru odstránila.  (Zdroj: Twitter)
 

Viac o téme: Hayden PanettiereWladimir Klitschko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu