Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozné načasovanie v televíznej šou: Zomrelo 9-týždňové bábätko a... Publikum vybuchlo do smiechu!

Ant McPartlin a Declan Donnelly Zobraziť galériu (3)
Ant McPartlin a Declan Donnelly (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Známi moderátori, ktorí majú pod palcom aj britský Talent, zostali v sobotu v šou Saturday Night Takeaway v úplnom šoku. Kým Ant McPartlin a Declan Donnelly hovorili o rodine, ktorej zomrela deväťtýždňová dcérka, publikum sa začalo smiať...

V zábavnej šou Saturday Night Takeaway sa jej tvorcovia a zároveň moderátori Ant McPartlin a Declan Donnelly rozhodli obdarovať manželský pár Petru a Simona. Pre dvojicu, ktorá má tri deti a od smrti malej dcérky vedie vlastnú charitu, si pripravili kľúče od nového domu. 

Hrozné načasovanie v televíznej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Išlo však o absolútne prekvapenie, o ktorom manželia nemali dopredu ani poňatia. Dokonca ich štáb zdržiaval vonku pred štúdiom s vymyslenou historkou, že musia počkať, kým sa všetci v publiku usadia a možno sa nejaké miesto pre nich nájde. 

Počas čakania ich snímala kamera, o čom tiež netušili. A v štúdiu zatiaľ moderátori objasňovali ich príbeh: „Pred tromi rokmi stratili svoju dcéru, keď mala len deväť a pol týždňa.” A v tom publikum vybuchlo smiechom. Šokovaní moderátori nestratili duchaprítomnosť a hneď odhalili, v čom je problém. Na paneli za nimi sa totiž premietali zábery čakajúcej dvojice a Petra práve požiadala Simona, aby jej pomohol s niečím, čo mala zaseknuté medzi zubami. 

Hrozné načasovanie v televíznej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Tomu sa hovorí nešťastné načasovanie, za ktoré naozaj nikto nemohol. Aj keď – pri slovách o tragédii, ktorá manželov postihla, sa mohlo publikum udržať na uzde a nesmiať sa. 

Viac o téme: Declan DonnellyAnt McPartlinSaturday Night Takeaway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu