Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skúšajú to opäť: Brad Pitt a Jennifer Aniston spolu na dovolenke!

Dvojica údajne plánuje spoločný výlet. Zobraziť galériu (4)
Dvojica údajne plánuje spoločný výlet. (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Kedy si patrili k najkrajším párom Hollywoodu, neskôr prišiel rozvod. Dnes to však vyzerá, že si herci Brad Pitt (56) a Jennifer Aniston (51) opäť hľadajú k sebe cestu. A dokonca plánujú aj spoločnú dovolenku!

Niekdajšia Hollywoodska dvojica si preskákala už všeličím. Láska, ktorú v roku 2000 spečatili pompéznou svadbou, im nakoniec vydržala len päť rokov. Miláčik ženských sŕdc sa zaplietol s ďalšou kolegyňou Angelinou Jolie (44) a manželstvu po kríze definitívne odzvonilo. Pitt následne strávil s Angelinou dlhé roky, no aj v ich zväzku to začalo škrípať, až nakoniec došlo k rozvodu. Jennifer Aniston sa taktiež po druhýkrát vydala, no ani toto manželstvo herečke dlho nevydržalo.

Galéria: Brad Pit a Jennifer Aniston na odovzdávaní cien americkej filmovej asociácie

Skúsia to znova?

V súčasnosti sú teda Brad aj Jennifer nezadaní a navyše sa zdá, že spolu dobre vychádzajú. Špekulácie o tom, že medzi exmanželmi to opäť iskrí, vznikli ešte v januári po udeľovaní cien americkej filmovej asociácie, kde objektívy fotografov zachytili Jen a Brada, ako sa spoločne tešia zo získaných ocenení. Neskôr sa stretli aj na odovzdávaní Oscarov.

Jennifer Aniston a Brad Pitt počas ich svadobného dňa.
Zobraziť galériu (4)
Jennifer Aniston a Brad Pitt počas ich svadobného dňa.  (Zdroj: TASR)

„Letmo sa pohladili po pleciach na afterpárty Guya Osearyho, ale vyhli sa akýmkoľvek ďalším prejavom náklonnosti,” povedal jeden z návštevníkov večierka pre portál heatworld.com. A zdá sa, že bývalé hrdličky si už brúsia zuby na dovolenku vo dvojici. „Plánujú spolu stráviť nejaký čas v exkluzívnom hoteli v LA, v bungalovoch San Vincente. Je to jediné miesto mimo ich domovov, kde môžu zostať v anonymite, keďže návštevníci musia pri príchode odovzdať svoje telefóny,” uviedol zdroj z okolia dvojice.

Dvojicu Jennifer Aniston a Brad Pitt by mnohí opäť radi videli spolu.
Zobraziť galériu (4)
Dvojicu Jennifer Aniston a Brad Pitt by mnohí opäť radi videli spolu.  (Zdroj: Profimedia)

Žeby v tomto prípade došlo na pravidlo, že stará láska nehrdzavie?

Viac o téme: Jennifer AnistonBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu