Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Návrat obľúbených Priateľov?! Ross sa vyjadril jednoznačne

David Schwimmer alias Ross Zobraziť galériu (4)
David Schwimmer alias Ross (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Keď si Jennifer Aniston nedávno zriadila instagramový účet, spoločnou fotkou s kolegami z Priateľov doslova rozbila internet. A v poslednom čase sa začalo dosť výrazne šepkať o ich návrate. David Schwimmer, ktorý si zahral Rossa, má na to jasný názor...

Priatelia prišli na televízne obrazovky v roku 1994, ubehlo teda už 25 rokov odvtedy, čo si získali prvých fanúšikov. Neustále reprízy sú však naďalej obľúbené. A nedávno sa opäť natáčalo Beverly Hills 902 10, tak prečo by sa zase nemohli spojiť aj Monica, Ross, Chandler, Phoebe a Rachel? 

Návrat obľúbených Priateľov?! Ross
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JA)

Nuž, Ross, teda herec David Schwimmer, má na to jasný názor. „Nemyslím si, že je to možné, každý z nás má už úplne inú kariérnu cestu. A myslím si, že všetci si myslia to isté – prečo sa zahrávať s tým, čo sme považovali za najlepší spôsob ukončenia seriálu?” cituje ho The Sun. 

Galéria: FOTOgaléria zo seriálu Priatelia

 

Zdá sa však, že pokusy o oživenie Priateľov tu reálne boli a nešlo len o klebety. Len Davidovi sa proste nápady na nové časti nepozdávali. „Muselo by to mať kreatívny zmysel a nič, čo som doteraz počul, čo nám bolo prezentované, zmysel nedávalo,” uviedol a dodal: „Nechcem robiť nič len pre peniaze.”

David Schwimmer
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: David SchwimmerPriatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu