Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Tragická smrť Kobeho Bryanta ovládla Grammy: Smutná správa len pár minút pred začiatkom... Hviezdy v slzách!

Ceny Grammy zatienilo úmrtie Kobeho Bryanta. Zobraziť galériu (11)
Ceny Grammy zatienilo úmrtie Kobeho Bryanta. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Havária vrtuľníka na palube s niekdajším skvelým basketbalistom Kobe Bryantom (†41) zasiahla nielen športový svet. V nedeľu večer za basketbalovou ikonou smútili aj umelci.


Tragicky zahynul basketbalista Kobe Bryant (†41): Dojímavé odkazy do neba od kolegov a známych!


Práve v deň úmrtia Bryanta sa totiž v Los Angeles konalo odovzdávanie hudobných cien Grammy. Smútok z tragédie bolo cítiť všade - na červenom koberci aj na hlavnom pódiu. Galavečer sa totiž konal tam, kde celé dve dekády žiaril Bryant v tíme Los Angeles Lakers - v hale Staples Center. Účastníci podujatia sa o nešťastí dozvedeli niekoľko minút pred začiatkom televízneho prenosu.

"Toto je pre Kobeho," povedala pred svojim vystúpením speváčka Lizzo, ktorá si domov odniesla tri gramofóniky - za Najlepší sólový popový výkon (Truth Hurts), Najlepší tradičný r'n'b výkon (Jerome) a Najlepší súčasný urban album (Cuz I Love You - Deluxe). "Svet prišiel o hrdinu," povedala moderátorka večera speváčka Alicia Keys.

VIDEO Tragická smrť Kobeho
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

Mnoho hudobníkov sa nevyhlo slzám, ďalší len veľmi ťažko ovládali svoje emócie. "Delili ma dve sekundy od toho, aby som sem neprišiel," prezradil producent Hit-Boy, ktorý sa napokon rozhodol na podujatí zúčastniť z úcty k svojim príbuzným, ktorí išli s ním.

Na akcii nechýbal ani majiteľ klubu amerického futbalu New England Patriots Robert Kraft, ktorý Bryanta osobne poznal. "Nič nemôžeme považovať za samozrejmosť. Mali by sme mať vždy v mysli tých, na ktorých nám najviac záleží," poznamenal.

Viac o téme: GrammyKobe Bryant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu