Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TOPky z Grammy: Extrémne výstrihy, holý zadok a... Preboha, FOTO rovno zo záchodu!

TOPky z Grammy Awards 2020 Zobraziť galériu (9)
TOPky z Grammy Awards 2020 (Zdroj: SITA, Twitter)

LOS ANGELES - Sošky sú rozdané! V nedeľu večer sa konal 62. ročník prestížnych hudobných cien Grammy Awards. Ako býva zvykom, celebrity sa na červenom koberci predviedli vo vydarených, ale aj čudesných modeloch. Čím všetkým bol slávnostný večer zaujímavý?

Nepochybne najúspešnejšou hviezdou tohtoročných cien Grammy Awards bola mladá americká speváčka Billie Eilish. Tínedžerka šokovala aj tie najväčšie hviezdy: Billie Eilish totálne ovládla ceny Grammy

Billie zostala verná svojmu zvláštnemu imidžu. Dvojfarebným vlasom prispôsobila aj výber outfitu.
Zobraziť galériu (9)
Billie zostala verná svojmu zvláštnemu imidžu. Dvojfarebným vlasom prispôsobila aj výber outfitu.  (Zdroj: SITA)

Na červenom koberci nebola núdza o šialené kreácie. Pre mnohých je účasť na takomto prestížnom podujatí skvelou príležitosťou na to, aby si užili svojich päť sekúnd slávy. Najvýstrednejšie modely tento rok predviedli divadelný spevák a herec Billy Porter, ktorý mnohým pripomínal vyzdobenú stolnú lampu a u nás nie príliš známy umelec Ricky Rebel. Ten na červenom koberci s nadšením pretŕčal zadok.  

Billy Porter sa na sociálnych sieťach stal terčom mnohých posmeškov.
Zobraziť galériu (9)
Billy Porter sa na sociálnych sieťach stal terčom mnohých posmeškov.  (Zdroj: SITA)
 

Ricky Rebel rozhodne nesplynul s červeným kobercom.
Zobraziť galériu (9)
Ricky Rebel rozhodne nesplynul s červeným kobercom.  (Zdroj: SITA)

Na červenom koberci už tradične nebola núdza o hviezdne krásky, ktoré predvádzali svoj sexepíl. Šaty s poriadne odvážnym výstrihom si na seba dali napríklad herečka Priyanka Chopra a modelka Chrissy Teigen. 

Pryianka Chopra stavila na šaty s odvážnym výstrihom.
Zobraziť galériu (9)
Pryianka Chopra stavila na šaty s odvážnym výstrihom.  (Zdroj: SITA)

Chrissy Teigen sa predviedla v takýchto zaujímavých šatách. Po jej boku nechýbal manžel - spevák John Legend.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen sa predviedla v takýchto zaujímavých šatách. Po jej boku nechýbal manžel - spevák John Legend.  (Zdroj: SITA)

Galéria: Veľká FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien Grammy Awards
V nedeľu zasiahla svet mimoriadne smutná správa, že pri páde helikoptéry tragicky zahynula legenda NBA - 41-ročný Kobe Bryant. Jednou z obetí nehody bola aj jeho 13-ročná dcéra. Odovzdávanie cien Grammy sa konalo v Staples Center v Los Angeles, kde Bryant dosahoval mnohé úspechy svojej športovej kariéry.  

„Los Angeles, Amerika a celý svet dnes prišiel o hrdinu. Stojíme tu zarmútení na mieste, ktoré v podstate Kobe Bryant vybudoval. Nikdy by sme si nepomysleli, že začneme dnešnú šou takto,” uviedla hneď v úvode moderátorka a speváčka Alicia Keys. Spoločne s Boyz II Men zaspievali pieseň, ktorou vzdali mŕtvemu športovcovi poctu. Počas večera sa jeho meno spomínalo ešte viackrát. Skladbou do neba ho vyprevádzala napríklad aj Lizzo a John Legend s DJ-om Khaledom.   

Počas slávnostného odovzdávania cien Grammy sa spomínalo aj na Kobe Bryanta. V hale viseli vlajky s jeho dresmi.
Zobraziť galériu (9)
Počas slávnostného odovzdávania cien Grammy sa spomínalo aj na Kobe Bryanta. V hale viseli vlajky s jeho dresmi.  (Zdroj: SITA)

Tragická smrť basketbalistu a spomienky na neho viacerých rozplakali. Poriadne emotívne chvíle počas večera prežívala aj Demi Lovato. Tá vystúpila prvýkrát od chvíle, čo sa v lete 2018 predávkovala. Pocity mladú speváčku ovládli a spievať cez slzy sa jej podarilo až na druhýkrát. Vyslúžila si od prítomných standing ovation. 

Demi Lovato sa počas svojho vystúpenia rozplakala.
Zobraziť galériu (9)
Demi Lovato sa počas svojho vystúpenia rozplakala.  (Zdroj: SITA)
  

Zaujať médiá, avšak pomerne nevhodným spôsobom, sa podarilo spevákovi menom Lewis Capaldi. Ten sa na slávnostnom odovzdávaní cien ocitol prvýkrát. Bol totiž nominovaný v jednej kategórii. Ešte pred začiatkom veľkolepej akcie zverejnil na twitteri fotku zo svojej súkromnej "akcie". Spevák sa totiž zvečnil na verejných toaletách sediac priamo na záchode. Nuž, niektorí jedinci dajú na internet naozaj všetko... 

 Lewis Capaldi zverenil na twitteri fotku zo záchodu.
Zobraziť galériu (9)
Lewis Capaldi zverenil na twitteri fotku zo záchodu.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Grammy Awards 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu