Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otec Meghan Markle sa snaží o pozornosť svojej dcéry: Zverejnil fotografie z jej detstva!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Profimedia)

USA - Okolo britského princa Harryho a jeho manželky, americkej herečky Meghan Markle je už nejaký čas rušno. Teraz sa verejnosti, ktorá dvojicu pozorne sleduje, naskytol pohľad do Meghaninho detstva. Jej otec Thomas Markle sa podelil o rodinné fotografie!

Vzťahy medzi Meghan Markle a jej otcom nie sú vôbec dobré. Odkedy sa Thomas Markle kvôli problémom so srdcom nemohol zúčastniť na svadbe svojej dcéry a princa Harryho, ich komunikácia sa dostala na bod mrazu. Meghan sa to, že ju otec nedoviedol k oltáru, poriadne dotklo a 75-ročný Thomas dokonca nikdy nevidel svojho vnuka Archieho.

Thomas Markle zverejnil fotografie z detstva svojej dcéry Meghan Markle.
Zobraziť galériu (3)
Thomas Markle zverejnil fotografie z detstva svojej dcéry Meghan Markle.  (Zdroj: ITV)

Najnovšie Thomas Markle opäť rozvíril vášne medzi ním a dcérou. Pre britskú stanicu Channel 5 totiž porozprával o tom, ako vyzeralo detstvo vojvodkyne zo Sussexu a dokonca zverejnil aj fotografie malej Meghan. Tie vzápätí obehli nielen Britániu, ale celý svet, ktorý ostro sleduje kroky manželského páru, ktorý sa rozhodol vzdať kráľovských povinností a žiť po svojom.

Galéria: Meghan Markle ako dieťa

V 90-minútovom dokumente, ktorý spomínaná stanica odvysielala, Thomas opisuje spomienky na to, ako prvýkrát uvidel svoju dcéru. „Keď sa narodila, nemohol som byť šťastnejší. Podali mi ju, uvidel som jej tvár, jej drobné prsty okolo mojich a bolo to, zamiloval som sa. Prosto som vedel, že bude výnimočná. Bol som prevalcovaný tým dieťaťom. Bola skrátka nádherná a nevedel som ju zložiť z rúk," priznal Thomas.

Thomas Markle sa údajne s princom Harrym nepozná a vnuka Archieho tiež zatiaľ nevidel.
Zobraziť galériu (3)
Thomas Markle sa údajne s princom Harrym nepozná a vnuka Archieho tiež zatiaľ nevidel.  (Zdroj: SITA)

Silné puto, ktoré otca a dcéru spájalo, je však momentálne v troskách. Či sa Thomas Markle dokumentom snaží k dcére opäť priblížiť, alebo ho len zlákala vidina rýchleho zárobku od médií, jasné nie je. Rovnako ani to, či Meghan na otcovo konanie zareaguje.

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu