Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prasklo tajomstvo princa Harryho a Meghan: TOTO doposiaľ nechceli prezradiť!

Na verejnosť sa dostala informácia, ktorú princ Harry a Meghan doposiaľ tajili. Zobraziť galériu (6)
Na verejnosť sa dostala informácia, ktorú princ Harry a Meghan doposiaľ tajili. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Okolo princa Harryho (38) a jeho manželky Meghan Markle (35) je aktuálne poriadne rušno. Ich mená sa v posledných dňoch skloňujú najmä v súvislosti s ich odchodom z kráľovskej rodiny... No na povrch sa začínajú dostávať aj rôzne iné informácie. Najnovšie je to tajomstvo, ktoré doposiaľ nechceli prezradiť. Toto majú byť krstní rodičia princa Archieho!

Dlho sa špekulovalo o tom, kto je krstným otcom a krstnou mamou malého princa Archieho. Osem mesiacov sa rodičom darilo túto informáciu tajiť. Až doteraz...


Vojvodkyňa Camilla sa vyjadrila k Harrymu a Meghan: Budú jej chýbať? Jej reakcia baví svet!


V čase, keď celý svet rieši odchod princa Harryho a Meghan Markle z kráľovskej rodiny, sa na verejnosť dostala aj informácia o krstných rodičoch ich synčeka. 

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Prvotné správy hovorili o tom, že pri krste mal stáť hollywoodsky herec George Clooney. Pravda je však iná. Dvojica si totiž na túto úlohu nezvolila nikoho slávneho, dokonca ani nikoho z rodiny.

Ako informuje Daily Mail, krstným otcom sa stal Mark Dyer, ktorý bol osobným asistentom princa Charlesa. A krstnou mamou má byť Tiggy Pattifer, opatrovateľka princa Harryho a Williama z čias ich detstva. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu