Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúco pikantné priznanie známeho moderátora: Vášnivá noc so severankou... Ups, niečo od nej chytil!

Ben Shephard a Susanna Reid Zobraziť galériu (6)
Ben Shephard a Susanna Reid (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Tak toto nikto nečakal! Zdá sa, že britskí moderátori nie sú takí suchári, ako by sa mohlo zdať. Najnovšie sa Ben Shepard (45) v rannom vysielaní priznal, že počas jedných prázdnin niečo chytil od dievčaťa, ktoré zbalil na jednu noc.

Priznanie za všetky drobné! Ben Shepard si priamo pred kamerami zaspomínal na svoje mladé časy a priznal sa k niečomu, čo o sebe prezradí naozaj len málokto. Keď bol v letnom programe televízie BBC, vybral sa do Španielska a má dôvod, prečo na tieto konkrétne prázdniny nikdy nezabudne. 

Na jednej z populárnych penových párty totiž spoznal dievča a okamžite sa zblížili. No neskôr to oľutoval. „Neskôr som sa nemohol zbaviť toho, čo som tam chytil,” priznal sa. A hoci pre mnohých by to bolo zahanbujúce, Ben bol po celý čas v dobrej nálade. A jeho kolegyne len oči otvárali. 

Kate Garraway nemohla uveriť vlastným ušiam.
Zobraziť galériu (6)
Kate Garraway nemohla uveriť vlastným ušiam.  (Zdroj: ITV)

„Točil som pre BBC. Myslel som, že to bude úžasné. No a nebolo,” dodal ešte Ben. Dokonca sa pochválil, že na dotyčné dievča si vlastne už ani nespomína a nič o ňom nevie. „Myslím, že si pamätám, že bola severanka a to je asi tak všetko, na čo si spomínam,” prezradil. 

Kolegovia sa síce snažili dostať z neho aj to, čím konkrétne sa nakazil, do takých detailov však Shepard zachádzať nechcel. „To nepoviem. Je to niečo, na čo nikdy nezabudnem. Bola to lekcia,” uzavrel tému. 

Šokujúco pikantné priznanie známeho
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Ben Shephard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu