Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Michal David potupil českú speváčku: Mladá Gottová je lepšia ako táto hviezda!

Michal David Zobraziť galériu (4)
Michal David (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Hudobník Michal David sa už roky venuje aj muzikálom. A do niektorých z nich obsadil kedysi aj Charlotte Ellu Gottovú. Českých novinárov teraz zaujímalo, ako vidí jej budúcnosť. A hitmaker ju označil za talentovanejšiu než známu českú speváčku, s ktorou roky spolupracoval.

Charlotte Ella Gottová okrem toho, že už účinkovala v niekoľkých muzikáloch, tiež naspievala so svojím otcom dueto Srdce nehasnou. Po jeho smrti mnohých zaujíma, či bude mladá slečna v kariére pokračovať a či má nádej na úspech. 

Michal David potupil českú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube.com)

Portál extra.cz túto otázku položil aj Michalovi Davidovi. „Rozhodne má všetky predpoklady uspieť,” odpovedal. No pripomenul, že zároveň musí mať aj šťastie na autorov a musí sa o úspech sama usilovať. 

Samotný Michal pozná Charlottu odmalička, no keď jej ponúkol úlohy v muzikáloch, nešlo o protekciu. „Vždy berieme len ľudí, čo už niečo dokážu. Nedá sa postaviť na javisko niekoho, kto v skutočnosti nič nevie a má iba známe meno. To neexistuje,” povedal David. 

Ďalšími slovami si ale trochu kopol do známej muzikálovej herečky a speváčky Moniky Absolonovej. „Charlottka má veľký talent a záleží len na nej, ako to spracuje. Keď sme začínali s  Monikou Absolonovou, tak tá nebola asi až tak talentovaná ako Charlottka,” vyhlásil o umelkyni, s ktorou aktuálne asi nemá najlepšie vzťahy.

Dostali sa do konfliktu po tom, čo 15 rokov spolupracovali, no na svoju muzikálovú platňu si Monika pozvala niekoho iného, aby piesne naaranžoval. A Michalovi Davidovi sa výsledok vôbec nepáčil. 

Napriek tomu ale uznal, že Absolonová na sebe tvrdo pracovala, aby sa dostala tam, kde je dnes. 

Galéria: Monika Absolonová
Michal David potupil českú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.A.)

Viac o téme: Michal DavidMonika AbsolonováCharlotte Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu