Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krkolomné zaobchádzanie s malým princom: Meghan Markle vystrašila odborníkov... Je to životu nebezpečné!

Meghan Markle skritizovali pediatri za to, ako nosí svojho syna Archieho. Zobraziť galériu (6)
Meghan Markle skritizovali pediatri za to, ako nosí svojho syna Archieho. (Zdroj: Reprofoto The Sun/SITA)

VANCOUVER - Vojvodkyňa Meghan (38) a princ Harry (35) sa v týchto dňoch už nachádzajú v Kanade. Svetové médiá tak v týchto dňoch už zapĺňajú prvé fotky z ich života za veľkou mlákou. Záber na tmavovláskinu zdanlivo nevinnú prechádzku v lese však vyvolala zhrozenie. Detskí pediatri bijú na poplach - POZOR, jej zaobchádzanie s malým princom je životu nebezpečné!

Meghan Markle a princ Harry sa v uplynulých dňoch presťahovali do Kanady. No hurhaj okolo dvojice zďaleka neutíchol. Na svetlo sveta sa totiž v týchto chvíľach dostávajú prvé zábery z ich života v novom domove. Magazín The Sun priniesol fotky, ako sa vojvodkyňa prechádza so synom Archiem v lese. 

Lenže... Pri pohľade na ňu a hlavne jej dieťa odborníci dvíhajú varovný prst. Český denník Blesk oslovil v tejto súvislosti detského pediatra, ktorý sa doslova zhrozil. Tmavovláska má totiž 8-mesačného princa umiestneného v nosiči a nielen, že je v ňom celý pokrútený, ale lekár upozornil ešte na jednu dôležitú vec.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

„Všetko je absolútne zle. Možno ide o snahu zase a o krôčik priblížiť bežnému ľudu,“ povedal exkluzívne pre Blesk doktor Richard Rýznar. „Okrem chybného umiestnenia dieťaťa v nosiči a držania jeho hlavičky je doslova životu nebezpečné vedenie psov na vôdzke v druhej ruke. Stačí, že chlpáči zbadajú niečo lákavé...,“ a vetu radšej nedokončil.

Každý si totiž dokáže predstaviť, čo všetko by sa v takom nerovnom teréne pri rozbesnených psoch, nedajboh, mohlo stať. Stačí jedno potknutie... 

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Na svetlo sveta sa dostávajú prvé fotky zo života Meghan a Harryho za veľkou mlákou. Pri pohľade na tento záber však odborníci dvíhajú varovný prst.
Zobraziť galériu (6)
Na svetlo sveta sa dostávajú prvé fotky zo života Meghan a Harryho za veľkou mlákou. Pri pohľade na tento záber však odborníci dvíhajú varovný prst.  (Zdroj: reprofoto the sun)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu