Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávnu Češku jej muž vydedil: Zverejnila FOTO jeho bizarného "hrobu" - Toto svet nevidel!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Stále veľmi smúti! Rodáčka z Českej republiky, ktorá je vo svete známou modelkou, Pavlína Pořízková (54) v septembri minulého roka prišla o svojho manžela. Americký hudobník Rick Ocasek zomrel v dôsledku ochorenia srdca a bola to práve slávna kráska, kto našiel jeho telo bez známok života. V uplynulých dňoch zverejnila na instagrame fotku miesta jeho poosledného odpočinku. A teda, budete poriadne prekvapení!

Pavlína Pořízková a Ric Ocasek boli manželia od roku 1989 a spájali ich dvaja synovia. Hudobník mal ešte štyroch ďalších synov. A hoci v roku 2016 krásna Češka svojho muža opustila, ich vzťahy boli prekvapivo dobré a spolu vychádzali. 

Zhruba mesiac pred smrťou však Ric podpísal závet, v ktorom svoju ešte stále zákonitú ženu vydedil. „Moja manželka Pavlína Pořízková nebude dediť, keďže sme v rozvodovom konaní. Aj keby som zomrel skôr, než budeme rozvedení, Pavlíne nenáleží nič z dedičstva a ani jej nič neodkážem, pretože ma opustila,” znelo vraj v spomínanom závete. 

Pavlína na muža svojho života nezanevrela. Stále za ním smúti a navštevuje miesto jeho odpočinku. Dôkazom je fotka, ktorú zverejnila na instagrame. Svojho syna Olivera zvečnila ako sa na cintoríne skláňa k akejsi soške. „Jednoduchá mala huba z našej verandy, ktorá teraz označuje hrob ich otca,” uviedla v popise Pořízková. Ostáva len dúfať, že toto je len akési dočasné riešenie a Ric bude už čoskoro mať o čosi všednejší náhrobný kameň...

Pavlína Pořízková a Ric Ocasek tvorili sympatický pár.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková a Ric Ocasek tvorili sympatický pár.  (Zdroj: Instagram)

Pavlína Pořízková zverejnila na instagrame fotku z cintorína.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková zverejnila na instagrame fotku z cintorína.  (Zdroj: Instagram)

Ric Ocasek má momentálne takýto zvláštny hrob.
Zobraziť galériu (7)
Ric Ocasek má momentálne takýto zvláštny hrob.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu