Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

ROZCHOD: Barbadoská kráska Rihanna je po troch rokoch sama!

Rihanna je opäť slobodná. Zobraziť galériu (6)
Rihanna je opäť slobodná. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nejeden muž by bral po svojom boku exotickú speváčku Rihannu (31). Arabsky podnikateľ Hassan Jameel (31) ju mal, no ich láske je koniec. Po troch rokoch vzťahu šla totiž dvojica od seba a obaja sú opäť slobodní!

Barbadoská speváčka Rihanna a arabský podnikateľ Hassan Jameel sa spolu randili tri roky. Prvý raz sa stretli v roku 2017, čo je aj rok, kedy sa Hassan rozviedol so svojou bývalou manželkou Linou Lazaar. Zo začiatku svoj vzťah nijako nemedializovali, no zdá sa, že im to klapalo a ich fanúšikovia čakali skôr snubák na prstenníku exotickej krásky než rozchod.

Rihanna sa mala rozísť s Hassanom.
Zobraziť galériu (6)
Rihanna sa mala rozísť s Hassanom.  (Zdroj: SITA)

Opak je však pravdou. Pre US Weekly totiž zdroj exkluzívne potvrdil, že Hassan a Rihanna sa rozišli. Mnohí boli na vážkach už v novembri, keď sa objavilo jej vyjadrenie o náročnom a zdrvujúcom roku. „Všetkým mojim priateľom, rodine, spolupracovníkom, ktorým musím niečo vrátiť za uplynulé mesiace... Prosím, odpusťte mi,“ zneli jej slová, ktoré mohli znamenať čokoľvek, ba dokonca i rozchod.

O mesiac neskôr však v rozhovore pre Vogue priznala, že s Hassanom spolu a chodí s ním. „Áno, chodím. V skutočnosti sme už nejaký čas vo vzťahu a je nám naozaj dobre, takže som šťastná,“ vyjadrila sa Rihanna, ktorá zrejme až taká šťastná nebola, keďže došlo k rozchodu. A pritom si vraj dvojica veľmi dobre rozumela. A dokonca si ich osobnosti k sebe zapadli ako puzzle. Napriek tomu, že sa im dlho darilo lásku skrývať, ani to nepomohlo a obaja dnes majú opäť status single.

Táto zamilovaná dvojica - Rihanna a Hassan Jameel - má byť už minulosťou. Podľa US Weekly sa rozišli.
Zobraziť galériu (6)
Táto zamilovaná dvojica - Rihanna a Hassan Jameel - má byť už minulosťou. Podľa US Weekly sa rozišli.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: RihannaHassan Jameel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu