Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy herec dohodil matke (88) frajera: Keď zistíte koho...

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (5)
Matthew McConaughey (Zdroj: telkac, SITA)

LOS ANGELES - Tak toto je gól! Herca menom Matthew McConaughey (50) netreba nikomu predstavovať. V týchto dňoch sa však v médiách hovorí aj o jeho 88-ročnej matke Kay. A dôvod je celkom zaujímavý. Čítajte!

Počas budúceho týždňa je naplánované jedno poriadne zaujímavé rande. Prsty v to majú herci Matthew McConaughey a jeho kolega zo seriálu The Gentlemen - Hugh Grant. Prezradil to prvý spomínaný v rozhovore pre Entertainment Tonight. „Jeho 91-ročný otec James a moja 88-ročná mama Kay si spolu vyrazia. Mali by sa stretnúť budúci týždeň a je dosť pravdepodobné, že po zbytok večera ich neuvidíme,” poznamenal Matthew. 

Ten o svojej sympatickej mamine toho prezradil ešte viac. Napríklad i to, že ona sama sníva o hereckej kariére. To je podľa neho hlavný dôvod, prečo ho navštevuje na pľaci. „Hovorieva, že vraj preto, aby ma videla. A ja sa jej pýtam - Keby som bol účtovní v Chicagu, tiež by si za mnoou tak často chodila? Chce sa dostať do filmu a je v tom vytrvalá,” povedal so smiechom známy herec, ktorý má nepochybne svoju mamu veľmi rád. A rovnako tak aj jeho žena Camila. 

Camila Alves McConaughey so svojou svokrou Kay.
Zobraziť galériu (5)
Camila Alves McConaughey so svojou svokrou Kay.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Hugh GrantMatthew McConaughey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu