Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

45-ročná Kate Moss pózovala na pláži: Paparazzom bez hanby ukázala holé vnady!

Kate Moss Zobraziť galériu (7)
Kate Moss (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Stačila chvíľka nepozornosti! Kate Moss (45) sa momentálne nachádza za veľkou mlákou. Tam si okrem oddychu plní i pracovné povinnosti. Paparazzom sa plavovlásku podarilo zvečniť vo chvíli, keď pózovala profesionálnemu fotografovi. Zábery, ktoré sa im podarilo spraviť, sú ozaj zaujímavé. Pozrite!

Hoci sú v centre pozornosti mladé modelky, ani Kate Moss ešte nepatrí do starého železa. Raz za čas sa dokonca vráti pred objektív, aby predviedla svoj šarm a udržiavanú postavu. Zrejme nám dáte aj vy za pravdu, že sa za ňu nemusí hanbiť.

V uplynulých dňoch pobehovala Kate po pláži oblečená v oversize saku, pod ktorým mala len holé telo. Keďže pózovala pre módny magazín, netradičným outfitom asi prekvapila málokoho. Avšak absencia podprsenky sa jej vypomstila vo chvíli, keď si naprávala voľné nohavice. Paparazzom, ktorí ju sledovali, tak ukázala svoje holé prsia.  

Slávna modelka je na nahotu zvyknutá a svetu sa už neraz ukázala v Evinom rúchu. Tieto momentky ju preto určita trápiť nebudú... 

Kate Moss bulvárnym fotografom nevedomky ukázala holé prsia.
Zobraziť galériu (7)
Kate Moss bulvárnym fotografom nevedomky ukázala holé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu