Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa speváčka maskuje pribraté kilogramy: Postava iná, ale úsmev rovnaký!

Alanis Morissette Zobraziť galériu (10)
Alanis Morissette (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Stavila na čiernu! Alanis Morissette (45) sa len začiatkom augusta stala trojnásobnou mamičkou. Počas uplynulého týždňa si od rodičovských povinností odbehla k tým pracovným. Zavítala totiž na premiéru muzikálu Jagged Little Pill, ktorý je inšpirovaný jedným z jej úspešných albumov. Slávna umelkyňa mala na sebe voľné čierne šaty a nešetrila úsmevami.

Speváčka Alanis Morissette, ktorá sa preslávila po celom svete v 90. rokoch, sa netajila túžbou po veľkej rodine. Sen si postupne plnila po boku rapera vystupujúceho pod menom Suleye, za ktorého sa v roku 2010 vydala. Spolu majú syna Ever, dcérku Onyx a začiatkom augusta porodila synčeka, ktorému dali meno Winter Mercy.  

Aj keď je šoubiznis plný celebritných mamičiek, ktoré sa expresne rýchlo po pôrode hrnú do zhadzovania pribratých kilogramov, Alanis nie je ten prípad. Dôkazom sú fotky z uplynulého týždňa. Umelkyňa sa zúčastnila premiéry muzikálu Jagged Little Pill, na ktorú si obliekla voľné čierne šaty, Tie mali zamaskovať menšie nedostatky jej postavy.

Trojnásobná mamička si chvíle v spoločnosti ozaj užívala. Z tváre jej neschádzal spokojný úsmev, vďaka ktorému priam žiarila. 

Alanis Morissette schovala popôrodne kilogramy do voľných čiernych šiat.
Zobraziť galériu (10)
Alanis Morissette schovala popôrodne kilogramy do voľných čiernych šiat.  (Zdroj: SITA)

Alanis Morissette žiari šťastím.
Zobraziť galériu (10)
Alanis Morissette žiari šťastím.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alanis Morissette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu