Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny spevák má problémy pre „anakondu“ v gatiach: Diskriminácia kvôli veľkému penisu?!

Jason Derulo Zobraziť galériu (4)
Jason Derulo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Spevák Jason Derulo (30) nedávno zaujal fotografiou v plavkách, pod ktorými sa mu rysovalo čosi neprehliadnuteľné. Sám sa vyjadril, že tam má anakondu. Lenže Instagram sa rozhodol tento záber zo sociálnej siete odstrániť. Podľa hovorcu išlo o snímku vzrušeného orgánu, čo je proti pravidlám komunity.

Spevák Jason Derulo včera zverejnil oznam, ktorý dostal od Instagramu. Ten sa rozhodol vymazať jeho fotografiu, ktorá ešte v novembri rozbúrila hladinu. Umelec pózoval v plavkách a nedalo sa nevšimnúť, že sa pod nimi rysuje niečo neštandardných rozmerov. On samotný vyprovokoval vášnivú diskusiu otázkou na fanúšikov: „Bez klamstva... Zoomovali ste?” Svoje mužstvo dokonca nazval anakondou. 

Slávny spevák má problémy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DJ)

Teraz mu vôbec nie je po chuti, že príspevok bol odstránený. V odôvodnení sa spomína nahota alebo sexuálna aktivita. „Čo tým, do riti, myslíte? Veď mám bielizeň. So svojou veľkosťou nič nenarobím,” rozčúlil sa Jason. Jeden z fanúšikov hneď kreatívne reagoval slovom DICKSCRIMINATION.

Pravdou však je, že mnohí ľudia neveria, že takto to v Derulových gatiach bežne vyzerá a podozrievajú ho z rôznych taktík, ako fotku vylepšil. Hovorca Instagramu sa exkluzívne pre People vyjadril, že snímka bola vymazaná, lebo explicitne ukazovala „vzrušené genitálie”.  

Viac o téme: Jason Derulo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu