Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia! Známy herec očakával s manželkou 6. dieťatko: Všetko je inak... Sú zdrvení a v šoku

James Van Der Beek s manželkou Kimberly Brook Zobraziť galériu (6)
James Van Der Beek s manželkou Kimberly Brook (Zdroj: SITA)

KALIFORNIA - Herec zo seriálu Dawsonov svet James Van Der Beek (42) aktuálne hviezdi v šou Dancing with the Stars. Popri tom sa však musí vyrovnávať s osobnou tragédiou. S manželkou Kimberley sa mali na jar opäť stať rodičmi, no o dieťatko prišli. Jeho žena bola navyše v ohrození života...

James Van Der Beek sa rozhodol s manželkou Kimberley pre veľkú rodinu. Doma majú už päť detí a v apríli sa malo narodiť šieste. To im však osud už nedoprial. „Zdevastovaní, zničení, v šoku. Tak sa cítime po tom, ako duša, ktorú sme mali v apríli privítať v našej rodine, odišla skratkou tam niekde, čo je po tomto živote,” tak začína najsmutnejšie oznámenie herca na jeho instagramovom účte. 

S Kimberley si už podobnou stratou prešli v minulosti. No nestalo sa tak v pokročilom štádiu tehotenstva a tiež to nemalo pre jeho manželku až také hrozivé následky. „Nikdy to neprevádzala taká strašná a desivá hrozba pre Kimberly a jej zdravie,” prezradil James. Päťnásobná mamička sa už zotavuje, ale ako herec naznačil, ešte im bude dlho trvať, kým sa s touto ranou vyrovnajú. 

Tragédia! Známy herec očakával
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/K.V.D.B)

Viac o téme: James Van Der Beek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu