Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi modelku zradili plavky: Hups, kde má ten prsník?!

Samantha Hoopes Zobraziť galériu (7)
Samantha Hoopes (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Na úteku! Na topkách sme vás nedávno informovali, že Samantha Hoopes (28), ktorá kedysi pózovala aj pre Sports Illustrated, je už mamičkou. Túto úlohu i starostlivosť o synčeka Georga si naplno užíva. Nedávno si dopriala oddych a neušla pozornosti paparazzov. Tým sa známu sexicu podarilo zvečniť aj v pomerne zaujímavej chvíli.

Samantha Hoopes sa netaji tým, že aj po nedávnom pôrode sa chce páčiť opačnému pohlaviu. Dokonca robí všetko pre to, aby z nej bola poriadne sexi mamina. Smelo si už oblieka aj plavky, ktoré boli v podstate jej pracovným odevom.

Počas vyhrievania sa na slniečku na ňu v týchto dňoch natrafili paparazzi. Tým sa sexi mamičku podarilo zvečniť i vo chvíli, keď jej z plaviek vykukol prsník. 

Samanthu Hoopes zradili plavky. Vykukol jej z nich prsník.
Zobraziť galériu (7)
Samanthu Hoopes zradili plavky. Vykukol jej z nich prsník.  (Zdroj: profimedia.sk)

Keď už je reč o Samanthiných prsiach... Blondínka na instagrame hrdo propaguje dojčenie a neskrýva svoje nadšenie. „Jednou z mojich najobľúbenejších vecí je tráviť čas s dieťatkom počas krmenia. Dojčenie pre mňa bolo celkom prirodzené a jednoduché. Ale viem, že to tak nemajú všetky mamičky,” poznamenala na margo toho blondínka a dodala, že mentálne zdravie, oddych a spokojnosť je pre ženu po pôrode to najdôležitejšie.    

Samantha Hoopes si dojčenie užíva.
Zobraziť galériu (7)
Samantha Hoopes si dojčenie užíva.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Samantha Hoopes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu