Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sex so známou SEXBOMBOU: Dávam jej 1 bod z desiatich!

Katie Price Zobraziť galériu (4)
Katie Price (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Zdá sa, že bývalá sexbomba Katie Price (41) je posadnutá nielen plastikami, ale aj mladými milencami. Včera totiž vyšlo najavo, že si počas aktuálneho vzťahu s mladším mužom odskočila k ešte mladšiemu. Ale ten jej výkonom v posteli ohúrený nebol...

Včera The Sun exkluzívne priniesol priznanie 22-ročného Charlesa Druryho, ktorý tvrdí, že si užíval s bývalou modelkou Katie Price. Tá pritom vtedy stále chodila s 29-ročným Krisom Boysonom, s ktorým spolu v lete absolvovali plastiky v Turecku. 

Mladík prezradil, že so známou Angličankou skončili v posteli hneď po prvom rande. Výkon Kate pri posteľných hrátkach ho však neohromil, dokonca ju oznámkoval! Dal jej jeden bod z 10, pričom sa ale opýtal, či by mohol použiť aj nulu. „Bol som sklamaný. Celé očakávanie z toho, že je to Katie Price - tá glamour modelka, keď si myslíte, že to bude úžasné a potom príde sklamanie,” vyjadril sa svalovec.

Príčina blondínkinej pasivity však bude zrejme spočívať v tom, čo spolu robili pred sexom. Charles tvrdí, že si dopriali drogy aj alkohol! 

Sex so známou SEXBOMBOU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram CD)

Po tomto ťahu Katie odkopla svojho blondiačika a nového zajačika si nasťahovala do domu. A teraz sa Kris dozvedel, prečo vlastne ich vzťah skončil. Pritom sa však medzitým začali opäť dávať dokopy a podľa zdroja sa Katie obáva, že ju po slovách o nevere tentoraz opustí jej partner. 

Hovorí sa, že Kris je detailmi zhnusený, no oficiálne vyjadrenie dvojice samozrejme znie úplne inak. „Katie a Kris sa už preniesli cez Charlesa, ktorý sa správa ako malý chlapec, čo vlastne aj je,” uviedol hovorca sexbomby. 

Kris Boyson a Katie Price
Zobraziť galériu (4)
Kris Boyson a Katie Price  (Zdroj: Instagram KP)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu