Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto herečka sexi outfit nepotrebuje - Aha!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (14)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V jednoduchosti je krása! Tým sa očividne riadi aj herečka Jennifer Garner (47), ktorá sa v pondelok večer zúčastnila odovzdávania cien InStyle Awards. Hoci na slávnostnom koberci nebola núdza o výrazné a provokatívne outffity, ona stavila skôr na nenápadnú kombináciu. Avšak pozrite sa, ako jej to svedčalo!

Šoubiznis je plný hviezdnych krások, ktoré sa rady prezentuju svojím sexepílom a dbajú o to, aby boli provokatívne za každých okolností. Jennifer Garner k ním nepatrí. Herečka známa napríklad zo seriálu Alias, či filmov Pearl Harbor, Deň matiek, Neobyčajný život Tinothyho Greena, Cez noc tridsiatkou, či Kráľovstvo, totiž preferuje skôr prirodzenosť, jednoduchosť a v obliekani skôr klasické a nadčasové kúsky. 

Všetko to spĺňal i outfit, ktorý si obliekla na podnelkové poduajtie, ktoré usporiadal magazín InStyle. Pomerne jednoduchá a nevýrazná bola aj jej vizáž. Treba však dodať, že bývalka hviezdneho Bena Afllecka je prirodzene pekná žena. Ba čo viac, tento rok ju časopis People zvolil za najkrajšiu ženu sveta. Právom, čo poviete?!

Jennifer Garner sa predviedla v takomto jednoduchom outfite.
Zobraziť galériu (14)
Jennifer Garner sa predviedla v takomto jednoduchom outfite.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu