Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známa herečka ukázala stehná, staršia kolegyňa... Wau!

Katie Holmes a Brooke Shields Zobraziť galériu (10)
Katie Holmes a Brooke Shields (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Svedčalo im to! V utorok večer sa viaceré celebrity zišli na párty, ktorá sa konala pri príležitosti otvorenia nového obchodu. Za zábavou si vyšla aj herečka Katie Holmes (40), ktorá sa predviedla v pomerne jednoduchých čiernych šatách. Ich krátka sukňa však odhaľovala brunetkine nohy, a tak sa páni pri pohľade na ňu určite nenudili. Zahanbiť sa nedala ani jej staršia kolegyňa Brooke Shields (54). Pozrite sa!

Nesmúti! Hoci to vyzeralo tak, že Katie Holmes a Jamie Foxx spečatia svoj vzťah svadbou, nestalo sa tak. V lete vyšlo najavo, že dvojica sa rozišla. Ako sme vás na topkách informovali, špekuluje sa, že držiteľ Oscara si už za brunetku našiel náhradu. A vyzerá to tak, že ani ona sa rozchodom už viac nemieni trápiť. 

Dokazujú to napríklad aj fotky z utorkovej párty. Na tú si herečka obliekla čierne mini šaty, ktoré odhaľovali jej nohy. Samozrejmosťou bol i mejkap a pri pohľade na peknú Katie niet pochýb, že dlho sama nezostane.   

Katie Holmes vyzerala na párty skvele.
Zobraziť galériu (10)
Katie Holmes vyzerala na párty skvele.  (Zdroj: SITA)

Zahanbiť sa nedala ani jej o 14 rokov staršia kolegyňa Brooke Shields. Kráska sa udržiava v skvelej kondícii, stará sa tiež o svoju pleť a odmenou jej je mladistvý vzhľad. Človeku sa ani nechce veriť, že už patrí medzi päťdesiatničky, no nie?! 

Brooke Shields na svoj vek rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (10)
Brooke Shields na svoj vek rozhodne nevyzerá.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brooke ShieldsKatie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu