Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Túto sexicu má vraj slávny herec v posteli: Bulvárnym fotografom na ulici ukázala prsia!

Sela Vave Zobraziť galériu (8)
Sela Vave (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - S úsmevom na tvári! Začínajúca speváčka Sela Vave síce nie je príliš známa, avšak v médiách sa o nej v poslednom čase hovorí ako o údajnej milenke herca Jamieho Foxxa (51). Sexi brunetka sa nedávno vybrala do nočných ulíc a v pätách mala bulvárnych fotografov. Tým bez ostychu ukázala prsia v priesvitnom tope, pod ktorý si nedala podprsenku..

Jamie Foxx a Katie Holmes tvorili pár zhruba šesť rokov. Svoj vzťah však dlho držali v tajnosti a potvrdili ho až po čase. Naposledy sa ruka v ruke ukázali na červenom koberci začiatkom mája. A hoci mnohí čakali, že príde svadba, v auguste vyšlo najavo, že sa dvojica rozišla.  

Oscarový herec je už pár mesiacov spájaný so sexi speváčkou menom Sela Vave. Tá sa nedávno vybrala do ulíc. Na sebe mala na prvý pohľad obyčajný outfit. Pod červenú budičku si však dala priesvitný top, pod ktorým nemala podprsenku, a tak sa každému naskytol pohľad na jej prsia. 

Sela Vave vyšla do ulíc bez podprsenky. Bulvárnym fotografom sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej prsia.
Zobraziť galériu (8)
Sela Vave vyšla do ulíc bez podprsenky. Bulvárnym fotografom sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jamie FoxxSela Vave
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu