Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Božská JLo ovládla prehliadkové mólo, iná kráska...Wau!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (14)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Bolo sa veru na čo pozerať! Módou v uplynulých dňoch žilo aj Miláno. V piatok večer sa konala šou značky Versace, kde bola rozhodne najväčšou hviezdou speváčka a herečka Jennifer Lopez (50). Množstvo obdivných pohľadov si však vyslúžila aj Rosie Huntington-Whiteley (32). Pozrite sa, prečo!

Jennifer Lopez je talentovaná a krásna žena. Keď sa objaví na červenom koberci, nuda hrozí len málokedy. Jedným z momentov, ktorý sa mnohým vryl do pamäte, bolo odovzdávanie cien Grammy v roku 2000. Umelkyňa sa na červenom koberci objavila v zelených šatách značky Versace, ktoré mali výstrih až po pupok a vysoký rázporok. Spomínaný model vyvolal poriadny rozruch a bol zaradený medzi ikonické kreácie. 

Nečudo, že keď sa Jennifer v piatok počas módnej šou objavila na móle v podobných šatách, ľudia boli nadšení. Pribúdajúce roky brunetke na šarme vôbec neubrali. Skôr naopak. 50-ročná umelkyňa vyzerá skvele a sebavedomo predvádzala nielen odvážnu kreáciu, ale aj svoje božské krivky.   

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Postavičkou sa pochválila aj modelka Rosie Huntington-Whiteley. Tá mala na sebe čierny nohavicový kostým a pod sakom len podprsenku. Na obdiv tak vystavila dokonalé brucho, ktoré určite nemá zadarmo. Niet pochýb, že viacerým pri pohľade na ňu padla sánka. 

Rosie Huntington-Whiteley
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezRosie Huntington-Whiteley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu