Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Madonna randila so slávnym basketbalistom: Urob mi dieťa, dostaneš prachy!

Madonna Zobraziť galériu (4)
Madonna (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

NEW YORK - Slávna speváčka Madonna (61) kedysi randila s basketbalistom Dennisom Rodmanom (58). A nesmierne túžila po dieťati. Dokonca až tak, že bola ochotná športovcovi po narodení bábätka vyplatiť 20 miliónov dolárov (cca 18 mil eur).

V 90. rokoch tvorila Madonna pár s Dennisom Rodmanom. Ten si teraz v rádiu zaspomínal na telefonát, ktorý spolu absolvovali v roku 1993. 

„Povedala mi: Dennis, vieš, že ovulujem,” prezradil v relácii The Breakfast Club. A tak basketbalista nasadol do lietadla v Las Vegas, kde sa práve zabával v kasíne, a letel súkromným letom do New Yorku za speváčkou. 

Madonna randila so slávnym
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Ako ďalej moderátorom šou prezradil, Madonna mu ponúkla dokonca peniaze, ak sa jej podarí otehotnieť a donosiť dieťa. „Povedala, že ak so mnou otehotnie, vyplatí mi 20 miliónov. Ak sa teda dieťa narodí,” tvrdí Rodman.  

The Sun v tejto súvislosti kontaktoval Madonniných zástupcov, zatiaľ sa ale k Rodmanovým slovám nevyjadrili. Ten dokonca vyhlásil, že speváčka s ním randila len preto, že bol zlý chlapec a pútal mediálnu pozornosť. Vraj sa mu k tomu sama priznala. „Ja som bol na vrchole a ona vtedy padala dole,” povedal v rádiu. 

Madonna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Madonna má dnes dcéru Lourdes so svojím osobným trénerom, syna Rocca s režisérom Guyom Richiem a v čase manželstva si adoptovali spolu aj ďalšie 4 deti. 

Viac o téme: MadonnaDennis Rodman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu