Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Seriálová hviezda šokuje vzhľadom: Vážení, táto žena má fakt na krku 70-tku!

Jane Seymour Zobraziť galériu (19)
Jane Seymour (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Akoby vôbec nestarla! Znie to možno neuveriteľne, ale Jane Seymour, ktorú preslávil seriál Doktorka Quinnová, popiera zákony prírody. Hoci atraktívna herečka oslávi vo februári 69. narodeniny, vôbec na to nevyzerá. V uplnulých dňoch sa zúčastnila odovzdávania cien Creative Arts Emmy Awards a vyzerala očarujúco.

Vek je len číslo! Pribúdajúce roky, kilogramy, či vrásky vedia potrápiť nejednu ženu. Zvlášť tie, čo sa pohybujú v šoubiznie. Tam sa nosí najmä dokonalosť a mnohé hviezdy sa silnej konkurencie v podobe mladších kolegov a kolegýň dosť obávajú. 

Jane Seymour, ktorá sa do pamäte verejnosti vryla ako predstaviteľka Doktorky Quinnovej, starne s gráciou i úsmevom na tvári. To sa napríklad o Suzanne Somers, známej zo seriálu Krok za krokom, nedá veľmi povedať. 

Jane však namiesto vulgárnych a provokatívnych outfitoch volí také, v ktorých vyzerá ako skutočná dáma. Aj na nedeľné udeľovanie cien Creative Arts Emmy Awards zvolila trblietavé šaty s miernym rázporkom, ktoré v kombinácii s pekným účesom a vhodným líčením vytvorili príjemný celok. 

Inak, Jane Seymour je na sociálnych sieťach celkom aktívna. V lete tam napríklad zverejnila aj fotku v plavkách, ktorú nájdete v GALÉRII>>

Jane Seymour vyzerala na odovzdávaní cien skvele.
Zobraziť galériu (19)
Jane Seymour vyzerala na odovzdávaní cien skvele.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jane Seymour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu