Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa speváčka ukázala sexi nohavičky: Juj, zlatko, ešte sa máš čo učiť!

Dua Lipa Zobraziť galériu (10)
Dua Lipa (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aj ona chce byť sexi! Tráviť chvíle v spoločnosti najžiadanejších modeliek súčasnosti - sestier Hadidových môže byť občas trošku deprimujúce. Svoje by o tom vedela asi hovoriť aj speváčka Dua Lipa (24), ktorá momentálne randí s ich bratom Anwarom (20). Tá sa najnovšie rozhodla, že i ona ukáže svetu, že vie byť zvodná. Pozrite sa!

Sociálne siete sú v súčasnosti plné provokatívnych záberov. Dokonca sa na nich polonahé, či v Evinom rúchu pretŕčajú aj mnohé celebrity. Aktuálne sa odhaleným záberom pochválila speváčka Dua Lipa.

Talentovaná tmavovláska sa rozhodla svojich priaznivcov potešiť momentkou z kúpelne. Pózuje na nej vo voľnom tričku, ktoré si drží tak, aby jej bolo vidno nohavičky. 

Dua Lipa má síce dobrú figúru, avšak mohla si dať záležať na tom, aby bola na fotografii viac sexi. Myslia si to aj niektorí z jej fanúšikov. „To veľké tričko si si mala vyzliecť a až potom by bolo na čo sa pozerať,” znie jedna z reakcií. Našli sa však aj takí, čo im speváčka aj tak pripadá dostatočne sexi. Vy máte aký názor?   

Dua Lipa sa s fanúšikmi podelila o takýto záber.
Zobraziť galériu (10)
Dua Lipa sa s fanúšikmi podelila o takýto záber.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu