Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Demi Moore (56) úplne nahá na titulke: Týmto šokuje ešte viac!

Demi Moore Zobraziť galériu (8)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odhalila všetko! Herečka Demi Moore (56) patrí k hviezdam, o ktoré sa bulvár stále dosť zaujíma. V týchto dňoch sa postarala o poriadny rozruch hneď dvakrát. Najskôr tým, že pózovala celkom nahá pre magazín Harper´s BAZAAR, neskôr knihou, v ktorej hovorí aj o svojich traumách z minulosti.

Hoci Demi Moore už čochvíľa oslávi 57. narodeniny, na jej zovňajšku pribúdajúce roky príliš nebadať. Slávna herečka vyzerá stále skvele a obdivuhodná je aj jej figúra. Tú najnovšie v plnej paráde predvádza na titulnej stránke známeho magazínu Harper´s BAZAAR. 

Demi Moore sa nahoty nebojí ani v zrelšom veku.
Zobraziť galériu (8)
Demi Moore sa nahoty nebojí ani v zrelšom veku.  (Zdroj: Harper ´s BAZAAR)

Zaujímavé je, že Demi v týchto dňoch odhaľuje nielen svoje božské telo. Už 24. septembra by sa na pulty kníhkupectiev mala dostať jej kniha s názvom Inside Out. Všetko nasvedčuje tomu, že pri jej čítaní sa bude asi málokto nudiť. 

Demi totiž bez servítky hovorí o svojom živote a trápeniach. Úryvky z knihy sa objavili na stránkach The New York Times. Slávna herečka nemala detstvo príliš ružové. Jej biologický otec ich opustil ešte pred tým, než sa narodila. Nový partner herečkinu matku, ktorá užívala drogy, pravidelne týral. „Pamätám si, ako som svojími malými detským prstami vyberala z jej hrdla lieky, lebo sa chcela predávkovať. Niečo hlboko v mojom vnútri sa práve vtedy udialo a už nebola cesta späť. Moje detstvo v tom okamihu skončilo," zaspomínala na neľahké časy slávna tmavovláska. 

Demi Moore ako tínedžerka.
Zobraziť galériu (8)
Demi Moore ako tínedžerka.  (Zdroj: Instagram)

Ťažko sa jej určite opisovali aj tínedžerské roky. Moore priznala, že keď mala 15 rokov, bola obeťou znásilnenia. V deň svojich 16. narodenín odišla z domu a jej kroky neskôr smerovali do Hollywoodu. Vo svojom prvom filme si zahrala ako 19-ročná. Demi v mladosti užívala kokaín a mala tiež problém s alkoholom. 

Herečka má s bývalým manželom Bruce Willisom tri dcéry. V knihe prezradila, že v roku 2004, keď mala 42 rokov, nosila pod srdcom aj dcérku, ktorej otcom bol Ashton Kutcher. V šiestom mesiaci tehotenstva však potratila. Slávna herečka dávala vinu sebe a útechu hľadala v alkohole a liekoch. Pár sa neskôr opäť pokúšal o potomka, avšak márne. Dvojica sa rozišla v roku 2011 a o dva roky na to ich súd rozviedol. 

Demi Moore v knihe Inside Out odhalila tajomstvá zo svojho života.
Zobraziť galériu (8)
Demi Moore v knihe Inside Out odhalila tajomstvá zo svojho života.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu