Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stará modelka ohúri aj po 70-tke: Páni, tá má ale šmrnc!

Maye Musk Zobraziť galériu (10)
Maye Musk (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Ľudia sa za ňou určite otáčajú! Hoci má Maye Musk 71. rokov, jej život je odlišný od toho, aký vedie väčšina jej rovesníčok. Bývalá modelka sa totiž aj v zrelom veku pohybuje vo svete modelingu. A že nepatrí do starého železa, dokázala aj na utorkovom charitatívnom podujatí, na ktoré prišla poriadne vyparádená. Aha!

Hovoríte si, že je vám priezvisko spomínanej dámy akési známe? Nečudo. Maye je mamou Elona Muska - inžiniera, vynálezcu, vizonára, filantropa a pracháča, ktorý je generálnym riaditeľom autombilky Tesla, Inc. a vlastní firmu SpaceX, pôsobiacu v aerokozmickom priemysle. Ale späť k dáme, ktorá tohto génia priviedla na svet...

Maye sa v roku 1969 zúčastnila súťaže Miss South Africa a popri modelingu sa celý život venuje tie dietetike. Zrejeme i vďaka tomu má aj ako 71-ročná štíhlu figúru, ktorú jej môžu mnohé rovesníčky závidieť. 

Tip-top postavička a udržiavaná pleť nie je to jediné, čím Maye ohúri. Jej poznávacim znamením sú aj šmrncovné outfity. Jeden taký predviedla v spoločnosti aj v týchto dńoch. Čo naň hovoríte?

Maye Musk
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Maye Musk
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Elon MuskMaye Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu