Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Preboha, kroťte sa! Miley Cyrus vyvádzala s novou milenkou

Miley Cyrus Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus (Zdroj: YouTube)

HOLLYWOOD - Krátko po tom, ako sa prevalil rozchod Miley Cyrus (26) s jej manželom Liamom Hemsworthom (29), speváčka bola obvinená z nevery. Svoj čas totiž trávila s hviezdičkou reality šou Kaitlynn Carter a fotografi ich prichytili aj v dosť intímnom objatí. Najnovšie dievčatá spolu vyvádzali v bare.

V Taliansku boli Miley a Kaitlynn vyfotené v nočných uliciach pri bozkoch. Napriek tomu niektorí pochybovali, že ide o nejaký vzťah. Najnovšie sa však poriadne odviazali v Hollywoode. 

Web Page Six priniesol výpoveď svedka. „Sú akoby posadnuté jedna druhou. Nevedeli zo seba spustiť ruky. Bozkávali sa a maznali všade. Na záchodoch, pri bare, uprostred parketu. V podstate mali sex. Niet žiadnej pochybnosti, že sú spolu,” uviedol zdroj. 

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Niektoré zdroje sa vyjadrili, že Miley robí všetko preto, aby sa s Liamom k sebe už nikdy nevrátili. Kedysi už mali nejaké krízy, ale tentoraz je rozchod evidentne definitívny. 

Hovorí sa, že len čo sa v decembri 2018 párik vzal, každý z nich mal ku vzťahu iný prístup. Liam sa chcel usadiť a Miley sa začala zabávať ako za starých čias. 

Liam Hemsworth, Miley Cyrus
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu