Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Preboha, čo sa stalo?! Kim Kardashian vyšla na verejnosť bez mejkapu

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram KK)

SANTA MONIKA - Kim Kardashian zvyčajne svetu ukazuje svoju dokonalú tvár. No len pár dní po tom, ako sa do predaja dostal jej nový kozmetický rad, ona sama vyšla na verejnosť bez mejkapu. A veru, bez chybičiek jej pleť nie je.

Kim Kardashian pred pár dňami vypustila do sveta svoju novú kozmetickú kolekciu inšpirovanú 90. rokmi. A odišla oddychovať do Santa Moniky, kde si užíva napríklad pobyt na jachte. 

Zdá sa však, že Kim naozaj trochu vypla a nie všetko v jej živote je o dokonalosti. Hoci zvyčajne sa objavuje na verejnosti v sexi kúskoch, aby zvýraznila svoje krivky, tentoraz sa vybrala na večeru s manželom Kanye Westom v teplákoch a mikine. A navyše nenalíčená! 

Preboha, čo sa stalo?!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Je naozaj prekvapivé vidieť Kardashianku bez mejkapu na verejnosti, kde si ju môže všimnúť hocikto. Navyše, jej pleť vôbec nepôsobí perfektne. Mnohé ženy si môžu vydýchnuť, že aj hviezdna Kim má nedokonalú pleť a občas ju potrápi nejaká ta vyrážka. Otázkou ale zostáva, čo sa, preboha, stalo, že sa brunetka rozhodla takto ukázať svetu a zrazu ju vôbec netrápilo pomyslenie, že nevyzerá tip-top... Podľa niektorých amerických médií vyzerala dvojica poriadne unavene. 

Kim Kardashian s dokonalým líčením
Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian s dokonalým líčením  (Zdroj: Instagram KK)

Kim Kardashian si užíva v meste Santa Monika v americkej Kalifornii. Pozrite, aké je tam teraz počasie»

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu