Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Britská hviezda zhodila dve konfekčné veľkosti: Aha, čo jedla!

Amy Childs Zobraziť galériu (4)
Amy Childs (Zdroj: Instagram A. CH. )

LONDÝN - Po pôrode sa každá žena skôr či neskôr snaží vrátiť do formy. Rovnako tak aj Amy Childs (29), ktorú anglické médiá nazývajú kráľovnou reality šou.

Amy Childs sa v Británii zviditeľnila v reality šou TOWIE a neskôr sa stala podnikateľku. Magazín Closer ju v roku 2014 označil za multimilionárku. Dnes je z nej ale už aj dvojnásobná mama – dcérka má 2 roky a jej syn oslávi prvý rok 1. septembra. 

Takto vyzerala Amy Childs mesiac po pôrode syna.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerala Amy Childs mesiac po pôrode syna.  (Zdroj: Instagram A. CH. )

Amy podľa vlastných slov nepatrí k známym tváram, čo majú vyrysované postavičky už pár týždňov po pôrode. Ona na to išla zľahka a venovala sa najmä deťom, až potom sebe. „Naozaj si užívam, že znovu cvičím. Nešaliem z toho, len trochu cvičím v záhrade a občas v posilňovni. Je mi zle z tých rýchlych diét a nereálnych fitnes záležitostí. Je to strašný tlak na nás matky. Ja idem svojím tempom, robím, čo môžem a kedy môžem a užívam si to,” napísala na instagram v druhej polovici júla. 

Aktuálne pre Sun Online prezradila, že za 5 týždňov zhodila 6 kíl a išla dole o dve konfekčné veľkosti. Pochválila sa aj svojím jedálničkom, ktorý si však samozrejme nepripravuje sama – dala sa dokopy so spoločnosťou, ktorá sa zaoberá tvorbou stravovacích plánov. 

Britská hviezda zhodila dve
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A. CH. )

„Na raňajky sú tu banánové lievance – dva banány roztlačené s dvomi vajciami. Máme tu kuraciu fajitu, nachos na večeru – a je to všetko pod 200 kalórií – a dvakrát do týždňa kurací nákyp plnený zeleninou. Nikdy v živote som toľko veľa nejedla,” pochvaľuje si Amy. 

Ako dodala, tohto plánu sa striktne drží a zároveň prestala vynechávať raňajky ako kedysi. Zároveň si však brunetka dáva aj poriadne do tela. Cvičí 4-krát do týždňa.  

Viac o téme: Amy Childs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu