Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Televízna hviezdička bez hanby: Na slnku opekala holé silikóny!

India Reynolds Zobraziť galériu (7)
India Reynolds (Zdroj: profimedia.sk)

MARBELLA - Hlavne zaujať! Týmto heslom sa riadia mnohí jedinci, ktorí sa túžia stať súčasťou šoubiznisu. Céčkové celebrity sú kvôli piatim minútam slávy a zmienke v médiách schopné hádam čohokoľvek. Svoje by o tom vedela hovoriť i glamour modelka a účastníčka reality šou Love Island - India Reynolds (28). Prsnatá brunetka počas dovolenky v Španielsku predviedla bulvárnym fotografom poriadne horúce divadlo.

Reality šou Love Island je vo Veľkej Británii celkom obľúbená. Jej súčasťou sa najnovšie stala aj 28-ročná India Reynolds, ktorá sa živí a prezentuje ako glamour modelka. V súvislosti s tým je mnohým jasné, že slávychtivá slečna nepatrí medzi hanblivky.

Jej meno je späté i s novinami The Sun a ich povestnou treťou stránkou. Na nej je pravidelne zobrazená nejaká sexica. Nuž, a párkrát mala tú česť aj spomínaná India Reynolds. 

V médiách sa aktuálne objavili jej zábery z dovolenky, ktorú trávila v španielskej Marbelle. Sexica sa vyhrievala na slniečku len v spodnej časti bikín a svoje silikónom vylepšené prsia hrdo vystavovala na obdiv. 

India Reynolds vie ako zaujať bulvárnych fotografov.
Zobraziť galériu (7)
India Reynolds vie ako zaujať bulvárnych fotografov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: India Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu