Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa modelka ukázala sestru: Krásu majú v rodine!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (6)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: Instagram)

MYKONOS - Vydarili sa! Alessandra Ambrosio (38) patrí medzi nazjnámejšie modelky súčasnosti. Aj po dvoch deťoch má výstavnú postavičku, ktorú najnovšie predvádza na obľúbenom gréckom ostrove. Spoločnosť jej tam robí i nemenej atraktívna sestra Aline. Čo na ňu hovoríte?

Pokojne by ju mohla zastúpiť! Mykonos je čarovné miesto, ktoré ohúrilo mnohé celebrity. Tohtoročnú dovolenku tam trávi napríklad aj brazílska bohyňa Alessandra Ambrosio. Známa modelka sa na instagrame chváli fotkami v úsporných bikinách. 

Alessandra Ambrosio sa pýši fotkami v bikinách.
Zobraziť galériu (6)
Alessandra Ambrosio sa pýši fotkami v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Svoje objektívy na ňu namierili aj paparazzi. Tých zaujala i modelkina sestra Aline, ktorá je rovnako šarmantná ako známa modelka. 

Rodinné puto a krása nie je to jediné, čo majú Aline a Alessandra spoločné. Spája ich aj biznis. Spolu s kamarátkou Gisele Cória vytvorili lifestylovú značku a navrhujú plavky. Ich cieľom je inšpirovať ženy, aby sa vzájomne povzbudzovli a dodávali si sebavedomie. „Vyrastali sme v Brazílii a väčšinu dňa sme strávili v plavkách. Dáva to význam, že sa stali našou druhou kožou,” povedala na margo toho Alessandra. 

Alessandra Ambrosio dovolenkuje aj so svojou sestrou Aline. Tá je rovnako šarmantná, ako známa modelka.
Zobraziť galériu (6)
Alessandra Ambrosio dovolenkuje aj so svojou sestrou Aline. Tá je rovnako šarmantná, ako známa modelka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu