Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

47-ročná žena známeho herca v bikinách: Will, veď ty máš doma hotovú bohyňu!

Jada Pinkett Smith Zobraziť galériu (7)
Jada Pinkett Smith (Zdroj: Instagram)

TALIANSKO - Výstavné krivky! To je to, čo skrýva pod šatami herečka, tanečnica a moderátorka Jada Pinkett Smith (47). Sympatická umelkyňa zväčša púta pozornosť svojou otvorenosťou i tým, že pre ňu nie je žiadna téma tabu. Manželka obľúbeného herca Willa Smitha (50) ale najnovšie zaujala momentkou v bikinách. Pozrite sa, na tú parádu!

Šoubiznis je plný žien, ktoré ani s pribúdajúcimi rokmi nestrácajú nič zo svojho sexepílu. Mnohé štyridsiatničky a pätdesiatničky nedajú dopustiť na zdravý životný štýl, či pravidelný pohyb. Odmenou sú im dokonalé postavičky, ktoré hrdo predvádzajú v bikinách. 

K udržiavaným kráska rozhodne patrí i manželka Willa Smitha - Jada. Prominentná rodina sa aktuálne plaví jachtou po Stredozemnom mori. Fanúšikov a priaznivcov zásobujú rôznymi fotkami a videami.

Rozhodne najviac pozornosti si zaslúži fotografia, na ktorej pózuje Jada v bikinách. „Neuveriteľné, že takto skvele vyzeráš. Ako bohyňa!” znejú vybrané z pochvalných komentárov. Čo na postavičku tejto 47-ročnej hviezdy hovoríte vy?

Jada Pinkett Smith predviedla v bikinách božské krivky.
Zobraziť galériu (7)
Jada Pinkett Smith predviedla v bikinách božské krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jada Pinkett SmithWill Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu