Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohľad na promi pár vyráža dych: Ona predviedla sexi telo, ale TOTO... 100 bodov!

Gisele Bündchen a Tom Brady Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen a Tom Brady (Zdroj: profimedia.sk)

KOSTARIKA - Stále bláznivo zamilovaní! Jedna z najlepšie platených modeliek sveta - Gisele Bündchen (38) má telo ako bohyňa. Dôkazom sú aj aktuálne paparazzi zábery. Bulvárnym fotografom sa podarilo slávnu krásku zvečniť vo chvíli, keď si užívala chvíle oddychu. Jej sexi telo však nie je to jediné, čo stojí za povšimutie.

Ako dve hrdličky! Modelka Gisele Bündchen a športovec Tom Brady tvoria jeden z najsympatickejších párov šoubiznisu. Hoci svojou krásou očarila mnohých známych mužov, medzi nimi napríklad aj herca Leonarda DiCapria, až po boku Toma Bradyho našla skutočné šťastie. 

Spoločný známy im v decembri 2006 dohodol rande na slepo a vo februári 2009 už spečatili svoju lásku svadbou. Dvojica má spolu syna a dcérku. Brady má ešte syna z predošlého vzťahu. 

V týchto dňoch zavítala prominentná rodinka na Kostariku, kde si užívajú spoločné chvíle a oddych. Ako už býva zvykom, Gisele ohuruje dokonalou postavičkou v bikinách. Vyzerá to tak, že zo svojej ženy je stále paf aj samotný Tom. Brunetky sa neustále dotýkal, bozkával ju a nechýbali ani vrúcne objatia. 

V prípade niektorých párov sa stáva, že po narodení detí a spoločne strávených rokoch sa iskra zo vzťahu vytratí. Zvlášť v šoubiznise. Oni dvaja očividne nie sú ten prípad a mnohým môžu byť dokonca príkladom. 

Gisele Bündchen a Tom Brady sú stále ako dve hrdličky.
Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen a Tom Brady sú stále ako dve hrdličky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tom Brady sa od svojej sexi ženy Gisele Bündchen nevedel odlepiť.
Zobraziť galériu (7)
Tom Brady sa od svojej sexi ženy Gisele Bündchen nevedel odlepiť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gisele BündchenTom Brady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu