Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Talianska bohyňa opäť pred kamerami: Má 84 a vyzerá... Wau!

Sophia Loren Zobraziť galériu (6)
Sophia Loren (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM - Neuveriteľné! Zrejme to si poviete aj vy, keď zbadáte aktuálne fotografie herečky Sophie Loren. Jedna z najväčších hviezd Talianska aktuálne nakrúca ďalší film a bulvárni fotorgrafi boli pri tom. Nestarnúcu herečku sa im podarilo zvečniť priamo na pľaci a dáte nám asi za pravdu, že sa jej priam bravúrne podarilo oklamať čas.

Sophia Loren je považovaná za akýsi klenot Talianska! Nečudo, jej krása a talent boli ospevované po celom svete. Kariéra však nie je to jediné, čím sa slávna umelkyňa môže pochváliť. V roku 1966 sa vydala za režiséra Carla Ponti a hoci je v šoubiznise dlhoročných manželstiev ako šafránu, žili spolu šťastne až do jeho smrti v roku 2007. 

Slávna herečka sa v uplynulých rokoch stiahla do úzadia. Raz za čas sa síce ukáže v spoločnosti, ale venuje sa najmä rodine a vnúčatám. Sophia má dvoch synov - Carla Jr. a Edoarda. Mladší z nich kráča v otcových šľapajách a je režisérom. 

Práve jemu sa podarilo dostať slávnu mamu späť pred kamery. 84-ročná herečka si vo filme The Life Ahead in Bari zahrá ženu, ktorá prežila holokaust a stará sa o deti prostitutiek. Paparazzom sa ju podarilo zvečniť na pľaci a teda, treba uznať, že vyzerá skvele. 

„Život je život. Užívajte si svoje chvíle tu na svete. Starnutie je toho súčasťou. Starajte sa o seba, ale hlavne si to užívajte,” poznamenala v nedávnom rozhovore nestarnúca diva. 

Sophia Loren sa vrátila pred kamery a vyzerá perfektne.
Zobraziť galériu (6)
Sophia Loren sa vrátila pred kamery a vyzerá perfektne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sophia Loren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu