Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexbomba Pamela Anderson sa zrútila: Jej milenec je MONŠTRUM!

Pamela Anderson a Adil Rami Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson a Adil Rami (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Idylke je koniec! Zhruba pred mesiacom sa Pamela Anderson (51) a Adil Rami (33) prezentovali v spoločnosti ako šťastný a zamilovaný pár. Dnes je bulvár plný správ o ich rozchode. Najslávnejšia sexbomba odkopla mladšieho futbalistu hneď vo chvíli, ako zistila, že v ňom drieme monštrum...

Slávna sexbomba, o ktorej snívali milióny mužov po celom svete, má v láske smolu. V týchto dňoch jej stroskotal zhruba dvojročný vzťah s futbalistom Adilom Rami, kvôli ktorému sa dokonca presťahovala do Francúzska. Blondínka oznámila rozchod na instagrame, kde bez servítky prezradila, aký v skutočnosti jej zajačik bol. 

„Je ťažké to akceptovať. Posledné dva roky môjho života boli jedným veľkým klamstvom. Bola som podvedená a verila som tomu, že to je veľká láska. Som zničená z toho, čo som v uplynulých dňoch zistila,” prihovorila sa Pamela svojim priaznivcom a priateľom. 

Ako dodala, Adil žil dvojitým životom. Hoci sa zvykol smiať z hráčov, ktorí mali doma manželky a zároveň neďaleko milenky, či nazýval ich monštrami, ukázalo sa, že je takí istí. „Všetkým klamal. Ako je možné, že niekto takto dokáže ovládať srdce a mozog dvoch žien. A som si istá, že boli aj ďalšie.  On je to monštrum,” pritvrdila podvádzaná sexbomba, ktorá sa netají tým, že jej partnerova nevera veľmi ublížila. 

Fanúšikovia a priaznivci ju zahrnuli slovami útechy a podpory. Tú jej dokonca verejne vyjadrili aj kamarátky z radov celebrít. Spomenúť možno Paris Hilton. Rami rozchod  a obvinenia z nevery doposiaľ nekomentoval. 

Pamela Anderson na instagrame oznámila, že jej vzťah s futbalistom je už minulosťou.
Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson na instagrame oznámila, že jej vzťah s futbalistom je už minulosťou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Pamela AndersonAdil Rami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu