Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paparazzi FOTO DiCapria s mladou milenkou vás pobavia: Leo, ty si božský!

Prominentný pár neušiel pozornosti paparazzov. Zobraziť galériu (7)
Prominentný pár neušiel pozornosti paparazzov. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ruku hore, ktorá by ho brala! Charizma, rozprávkový majetok, snaha ochrániť životné prostredie a v neposlednom rade soška Oscara sú dôvody, prečo je Leonardo DiCaprio (44) veľmi žiadanou partiou. Aktuálne paparazzi zábery však odhaľujú ďalšiu maličkosť, za ktorú má slávny herec ešte bod k dobru.

Kvôli Medzinárodnému filmovému festivalu sa to v Cannes momentálne hemží samými celebritami. Čaro Francúzskej riviéry si užívajú aj slávny herec Leonardo DiCaprio a jeho 21-ročná milenka Camila Morrone. Práve ona žiarila na slávnostnej premiére drámy Mickey and the Bear, v ktorej stvárnila jednu z ústredných postáv.

Camila Morrone na slávnostnej premiére žiarila.
Zobraziť galériu (7)
Camila Morrone na slávnostnej premiére žiarila.  (Zdroj: profimedia.sk)

„Festival v Cannes bol pre mňa odjakživa úžasný a zúčastniť sa ho bolo mojím veľkým snom,” vyjadrila sa prostredníctvom instagramu kráska, ktorá si záujem o svoju osobu celkom užíva. 

V porovnaní s ňou sa však Leo červenému kobercu vyhýba. Neušiel ale pozornosti bulvárnych fotografov. A tým sa veru podarilo zvečniť ho v nezvyčajnej polohe. 

Camila, podobne ako iné modelky a začínajúce herečky, dbá o to, aby boli fotky na jej instagramovom profile dokonalé. Zábery paparazzov odhalili, že je to práve slávny umelec, kto jej robí osobného fotografa. Kým sa kráska v bodkovaných šatách predvádzala a vykrúcala, DiCaprio ochotne cvakal ako o dušu. Určite nám dáte za pravdu, že na toto by mnohí muži nemali trpezlivosť. Škoda len, že je ten Leo taký prelietavý...

Kým sa Camila predvádzala, Leonardo ju ochotne fotil.
Zobraziť galériu (7)
Kým sa Camila predvádzala, Leonardo ju ochotne fotil.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioCamila Morrone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu