Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi svalnáč vyzeral čudne a potom... Hentá ukázala na červenom koberci prsia!

Tieto hviezdy rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (8)
Tieto hviezdy rozhodne zaujali. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Nevšedné kreácie! V utorok večer sa viaceré hviezdy zišli na podujatí Time 100 Gala, ktoré bolo akousi oslavou tých najvplyvnejších ľudí z rôznych oblastí. Na červenom koberci sa objavil aj herec Dwayne Johnson (46), ktorý bol oblečený v zamatovom obleku hnedej farby. Poriadne zvláštny bol aj outfit herečky Indya Moore (24). Tá prítomným bez hanby ukázala vnady.

Dwayne "The Rock" Johnson je atraktívny svalnatý herec, ktorý keď sa usmeje, tak su mnohé jeho fanynky namäkko. Najlepšie vyzerá, samozrejme, polonahý. Na utorkové Time 100 Gala sa radšej obliekol. A stavil na pomerne nezvyčajný model. Zamatový oblek hnedej farby sme na červenom koberci hádam ešte ani nevideli. 

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako už býva zvykom, média sa zaujímali tiež o to, ako sa obliekli pozvané dámy. Emilia Clarke, ktorú preslávil seriál Hra o tróny, sa predviedla v červených šatách, speváčka Taylor Swift stavila na kombináciu žltej a svetloružovej. Svedčalo to aj českej modelke Petre Němcovej. 

Pohľady prítomných na seba ale dosť strhávala herečka Indya Moore. Priesvitný materiál jej šiat prezrádzal, že podprsenku nechala doma a jej prsia si vďaka tomu mohol obzrieť prakticky ktokoľvek. 

Indya Moore
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dwayne The Rock JohnsonIndya Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu