Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zúfalka v bikinách: Takto vyzerá jej hviezdne TELO 10 mesiacov po pôrode!

Eva Longoria Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kilá navyše sú fuč! Fotky v bikinách boli svojho času na instagramovom profile herečky Evy Longorie (44) celkom bežné. V poslednom čase ich vystriedali momentky s jej rozkošným synčekom Santiagom. Hviezda seriálu Zúfalé manželky je už ale opäť vo forme. Dôkazom je aj jej najnovší príspevok na internete.

Zapracovala na sebe! Zbaviť sa nadbytočných kilogramov nie je vôbec jednoduché. Svoje by o tom vedela hovoriť nejedna novopečená mamička. K nim sa pred necelým rokom zaradila aj Eva Longoria, ktorá sa počas tehotenstva dosť zaoblila. 

Dnes sa už ale pýši schudnutými krivkami. Na obdiv ich vystavila na instagramovom profile, kde zverejnila fotku z dovolenky. Oblečená v červených bikinách vyzerá Eva ozaj skvele. V komentároch ju pochválili aj mnohé celebritné kamarátky, vrátane Victorie Beckham a Sereny Williams

„Svojmu telu sm dala čas, aby sa po pôrode a tehotenstve dali dohromady. Stvorilo nového človeka, nový život, takže som nechcela tlačiť na pílu,” vyjadrila sa na margo toho herečka, ktorá sa popri jóge dala aj na posilňovanie. 

Eva Longoria vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu