Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česká youtuberka je pol roka "uväznená" v Istanbule: Zverejnila FOTO spáleného tela!

Týnuš Třešničková Zobraziť galériu (7)
Týnuš Třešničková (Zdroj: Instagram)

ISTANBUL - Ďaleko od rodiny a najbližších! Česká youtuberka Týnuš Třešničková je už zhruba pol roka v tureckom Istanbule, kde sa jej život behom sekundy úplne zmenil. Počas kulinárskej šou utŕžila zranenia, kvôli ktorým musí byť ešte stále hospitalizovaná. Kráska v týchto dňoch nabrala odvahu, aby svojim priaznivcom ukázala následky spomínanej traumatickej udalosti.

Keď sa Týnuš Třešničková spoločne s priateľom v septembri minulého roka chystala na dovolenku do Turecka, ani len netušila, že v tejto krajine bude musieť zostať oveľa dlhšie. Počas kulinárskej šou vo vychytenej reštaurácii utŕžila popáleniny druhého stupňa na hornej časti tela, rukách a tvári. 

Zdravotný stav krásnej youtuberky bol natoľko vážny, že dokonca nedokázala ohnúť niektoré prsty a zdvihnúť ruky nad hlavu. Týnuš veľmi ťažko nesie i to, že je ďaleko od rodiny a svojich najbližších. 

Aktuálne sa ale zverila s tým, že sú jej veľkou oporou sestričky z nemocnice i fyzioterapeutka. Tie sa pre ňu stali akousi druhou rodinou. „Obdivujem ich ochotu a pozitívnu energiu v každej situácii. Aj keď som niekedy protivná, vždy sa mi snažia pomôcť a zlepšiť mi náladu,” prezradila krásna brunetka. 

Týnuš doposiaľ nezverejnila fotku svojej zasiahnuej tváre. Avšak nabrala odvahu na to, aby ukázala v akom stave sú jej ruky. „Pôvodne som si to chcela nechať pre seba,” priznala youtuberka, ktorá sa nevzdáva a dúfa, že sa už čoskoro bude môcť vrátiť domov.

Týnuš Třešničková má oporu v sestričkách a fyzioterapeutke.
Zobraziť galériu (7)
Týnuš Třešničková má oporu v sestričkách a fyzioterapeutke.  (Zdroj: Instagram)

Týnuš Třešničková ukázala v akom stave sú jej popálené ruky.
Zobraziť galériu (7)
Týnuš Třešničková ukázala v akom stave sú jej popálené ruky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu