Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zomrel spevák z Hlasu Česko Slovenska: Myslel si, že rakovinu porazil...

Robert Hlavatý Zobraziť galériu (2)
Robert Hlavatý (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Túžil sa viac zviditeľniť, a tak sa prihlásil do šou Hlas Česko Slovenska. Mal vtedy 45 rokov a pred kamerami hovoril, ako porazil rakovinu. Tá sa však bohužiaľ vrátila a Robert Hlavatý už nie je medzi nami. Muzikálový herec a spevák odišiel z tohto sveta vo veku 50 rokov.

Pred piatimi rokmi sa Robert Hlavatý objavil v speváckej súťaži Markízy a Novy. Vyučený elektrikár sa rozhodol radšej spievať a svoj osud prirovnával ku Karlovi Gottovi, ktorý mal kedysi rovnaké povolanie. 

Zomrel spevák z Hlasu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Nova)

Divákom vtedy prezradil, že má za sebou boj s rakovinou. Do štyridsiatky si údajne myslel, že je nesmrteľný, no potom prišlo kruté vytriezvenie. „Do zhruba 42, 41 rokov bolo všetko v poriadku. V 41 sa mi urobila taká hrčka na krku, tak som šiel na ORL a tam mi povedali, že to nie je dobré. Takže nasledovali chemoterapie,” povedal Robert pred kamerami. „V čase, keď bol amnžel chorý, to bolo veľmi ťažké, ale najdôležitejšie je, že sa s tým pobil,” vyjadrila sa jeho vtedajšia manželka Renata. 

Lenže ako sa ukázalo, jeho boj s chorobou bol len prerušený. Začiatkom marca bol po zdravotných problémoch prepustený z nemocnice, no v týchto dňoch zomrel. Zdroje z divadla, kde pôsobil, tvrdia, že sa tak stalo včera. Ako o príčine smrti sa hovorí o leukémii. 

Robert Hlavatý hral v muzikáloch ako Deti raja, Jesus Christ Superstar či Bedári. 

Viac o téme: The Voice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu