Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Oscarová herečka vystrašila moderátora aj divákov: Stretnúť ju v noci, tak sa po...

Lupita Nyong'o Zobraziť galériu (10)
Lupita Nyong'o (Zdroj: SITA)

NEW YORK - ...poriadne zľaknete! Herečka Lupita Nyong'o (36) patrí medzi herecké hviezdy, ktoré sa môžu pochváliť soškou Oscara. Úspechom je i to, že ju magazín People označil za najkrajšiu ženu roka 2014. Pri pohľade na jej aktuálne zábery však tmavovláska až tak pekne nevyzerá. Skôr naopak.

Lupita Nyong'o v týchto dňoch promuje hororovú novinku s názvom Us. Pri tej príležitosti sa ukázala aj v relácii The Late Show so Stephenom Colbertom. Nielen spomínaný moderátor, ale aj diváci zostali v poriadnom šoku, keď krásnu a talentovanú herečku zbadali. 

Umelkyňa si totiž dala farebné kontaktné šošovky, s ktorými vyzerala dosť desivo. „Je to dosť strašidelné,” reagoval Colbert. A za pravdu mu určite dal nejeden divák. Moderátora tiež zaujímalo, či sa Lupita počas nakrúcania spomínaného hororu nebála. „Nuž, keď tá strašidelná vec ste vy, tak sa nebojíte. A v tomto filme to bol môj prípad,” poznamenala so smiechom kráska.

Nyong'o a Colbert sa rozprávali nielen o hororovej novinke. Lupita napríklad prezradila aj to, že minulý rok v Texase absolvovala pomerne nezvyčajný "detox". Počas desiatich dní nemala prístup k mobilu, knihám ani televízii a meditovala desať hodín denne. „Bolo to úžasné!” poznamenala herečka. Vy si takýto detox viete predstaviť? 

Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: cbs)

Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lupita Nyong'o
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu