Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Už randí aj malý Beckham: V 16 zbalil túto krásnu herečku!

Romeo Beckham so svojou slávnou mamou Victoriou. Zobraziť galériu (9)
Romeo Beckham so svojou slávnou mamou Victoriou. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ďalší prominentný párik na obzore! Zo syna Beckhamovcov - Romea je už 16-ročný tínedžer. Venuje sa modelingu, športu a najnovšie aj svojej láske. Podľa medializovaných inforomácií je ňou talentovaná herečka Millie Bobby Brown (15). Čo poviete, hodia sa k sebe?

Deti Davida a Victorie Beckhamovcov sú pomerne zvyknuté na to, že sa o nich hovorí v médiách. Po tom, čo sa už viackrát riešil milostný život ich najstaršieho syna Brooklyna, je najnovšie zamilovaný aj jeho mladší brat. Ako vyšlo najavo, 16-ročný Romeo randí s o rok mladšou herečkou Millie Bobby Brown. 

Dvojica sa zoznámila v roku 2016 na podujatí Unicef´s 70th anniversary gala. Podľa tvrdeni človeka z okolia prominentnej rodiny však randiť začali len niekedy v týchto dňoch. „Je to čerstvé, ale tvoria veľmi sladký párik. Victoria dala Romeovi požehnanie, keďže patrí medzi fanúšikov mladej herečky,³ uviedol zdroj pre The Sun.  

Romeo ešte oficiálne nemal žiadnu frajerku. Millie má za sebou vzťah s americkým spevákom Jacobom Sartoriusom, s ktorým sa po vzájomnej dohode rozišli v júli minulého roka. 

Romeo Beckham
Zobraziť galériu (9)
Romeo Beckham  (Zdroj: Instagram)

Millie Bobby Brown
Zobraziť galériu (9)
Millie Bobby Brown  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Romeo BeckhamMillie Bobby Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu