Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Poburujúce FOTO malej Kardashianky: Kim, to snáď nemyslíš vážne?!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Aká matka, taká North! Podobne, ako mnohé celebritné mamičky, tak aj Kim Kardashian (38) má doma svoj malý klon. 5-ročná dcérka North sa rovnako, ako jej slávna mama rada parádi. Na tom by nebolo nič zlé. Mnohí jedinci však nemajú pochopenie pre to, že brunetka dovolí svojej malej princezničke i hrať sa so šminkami.

Šoubiznis je plný hviezd, ktoré sa rozhodli svoje ratolesti pred verejnosťou chrániť. Kardashianky k nim nepatria. Slávne sestry dokonca svoje deťúrence pravidelne pretŕčajú na sociálnych sieťach. A niet pochýb, že to nie je jediná oblasť, v ktorej ich budú nasledovať...

Kim najnovšie zverejnila videá zo špeciálneho nedeľného koncertu svojho muža Kanyeho. Na nich je hlavnou hviezdou tancujúca North. Oblečená v čiernych šatách a s výrazne nalíčenými perami si užíva to, že je stredobodom pozornosti. 

Nie každému však takáto podoba malej Kardashianky pripadá rozkošná. „Prosím, nechaj ju byť dieťaťom. Veď na ten výrazný rúž má ešte kopec času, nie?” znejú reakcie pobúrených followerov známej brunetky. Niektorí na líčení malého diečatka nevidia nič zlé. Vyjadrite aj vy svoj názor. 

North West s výrazným rúžom na perách.
Zobraziť galériu (9)
North West s výrazným rúžom na perách.  (Zdroj: profimedia.sk)

North West má za sebou už aj pózovane na titulku.
Zobraziť galériu (9)
North West má za sebou už aj pózovane na titulku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim KardashianKanye WestNoth West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu