Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zrodil sa nový sexsymbol: Má 20 a pózuje bez šiat!

Shawn Mendes Zobraziť galériu (7)
Shawn Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Časy, keď tínedžerky bláznili za Justinom Bieberom (24), sú zdá sa preč! Na scéne je nový sexidol, a to spevák Shawn Mendes (20). Fešného rodáka z Kanady najnovšie oslovila aj značka Calvin Klein, ktorá ho vo svojej kampani vyzliekla zo šiat. Pozrite sa na výsledok.

Je mladší, slobodný a vyzerá ozaj dobre! Reč je o fešákovi menom Shawn Mendes. Sympaťáka spája s Justinom Bieberom nielen to, že sa narodili v Kanade a venujú sa spevu. Ale aktuálne i to, že prepožičali svoju tvár značke Calvin Klein.   

Justin tak urobil v minulosti, Shawn sa fotografiami v spodnej bielizni pochválil na instagrame v uplynulých dňoch. Pre jeho priaznivcov to bolo celkom prekvapivé, keďže mladík pochádza z dosť nábožensky založenej rodiny a doposiaľ sa takýmto fotkám vyhýbal. Za zmienku určite stojí, že práve zábery v boxerkách sú na spevákovom profile najviac lajkované. 

Shawn si svoje súkromie prísne stráži. To viedlo k tomu, že viacerí špekulovali o jeho sexuálnej orientácii. „Nie som gay. A malo by to byť každému úplne jedno, či som, alebo nie. Mali by ste sa zamerať na moju hudbu a nie na sexuálnu orientáciu, ” vyjadril sa na twitteri mladík.

Shawn Mendes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Shawn Mendes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Shawn Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu